kväll.

Jaani nu är de äntligen kväll, trött som tusan då jag har hållt igång sen 8a det slutade inte med skafferiet jag tog även fönstrena i köket, garderoberna i sovrummet och förrådet och torkade  ur så nu är de inte mycket kvar har även tagit bort saker på toan som jag inte kommer använda nu i veckan , lika att packa ner allt:)

Nu är de bara tre dagar kvar tills A kommer upp hit och hjälper mig att forsla saker överallt! vårt mål är att vi ska åka från Luleå ca 6 på fredagen så att vi har två dagar på oss innan vardagen börjar.

oj så jag längtar!!

Jag och syster promenerade in till stan i fin vädret och kolla lite granna och jag hittade ett par jeans och ett linne!
Sen åkte vi hem till henne och gjorde middag, lax-potatis och sallad! gott!

och för en stund sen kom jag hem och nu blir de att ta de lite lite lugnt sen tror jag ska börja rensa lite granna i min byrå där jag har handukar och sängkläder.

För imorgon kommer jag att åka hemifrån lite tidigare bara för att vila från att städa och packa!
Men som sagt då jag åker hemifrån vill jag hem ganska fort iaf och börja rensa lite iaf :D

Aja ha en trevlig kväll!

goddagens!

Morgon eller ja jag har varit vaken sen åtta, blev väckt första gången vid sju men fick sova en extra timme och då vid åtta steg jag upp gjorde iordning mig, duscha och tog fram frukost sen kom fina syster förbi hämta kvitto och en påse med saker.

Och nu snart ska jag sätta igång och torka lite granna i sovrummet och tömma skafferiet och plocka lite mera sen till syster med en ikea kasse och en promenad i fin vädret in till stan en stund sen tillbaka till syster äta middag och sen gå hem och fixa lite mera:)

Haha de är typ de ända jag gör nu för tiden plockar, torkar och städar:P
Pratade med Jenny idag och hon frågade när jag senast vilade och de var igår jag gjorde de för första gången på kanske två veckor .

I lördags blev de att fira syster ut och äta på waldorf och sen hem till henne och dricka drinkar ch öl sen ut på krogen och efteråt äta på max och gå hem och sova, var väldigt bakis igår och känner att jag även idag är slut i kroppen och huvudet.

myste på med cornelia igår kväll också och fick se hur hennes pappa bor, då hon skulle lägga sig somnad hon på en halv sekund då jag bäddade ner henne! Sötunge!


Nää nu blir de glo lite tv och sen sätta igång:)

ha en bra dag.

igår/idag

Igår kom pappa och hämtade mig och så fyllde vi bilen med massa kartonger, ikea säckar och massa annat sen tömde jag även frysen igår men hann aldrig frosta av den.
Så for vi till dom och lastade av allt och åt mat, sen runt sju åkte jag hem och bara tog de lugnt och surra en massa i telefonen som vanligt då=)
Somnade inte förän halv 4 i natt ochsteg upp 6 i morse så full rulle hela morgonen for förbi fina syster på jobbet sen till Annelie på kaffe rep och massa surr, sen vidare till mor och far på middag så nu sitter jag här och väntar på den.
Efter de blir de åka hem och torka av i köket och frosta av frysen, får se om jag hinner nå mera..

Har då tänkt kolla idol och bara ta de lugnt också.

Nu är de inte alls länge kvar tills jag sticker, vart en dag tidigare mest troligen, så på fredagen kanske de till och med blir att jag far!=)))

LÄNGTAN är STOR!


Ha en trevlig fredag !
kram

looooong time, noo seeee!

de var ett tag sen jag skrev nå överhuvudtaget.
Lite förändringar i mitt liv IGEN!
haha men denna gång har jag bestämt mig att flytta söderut närmare bestämt till Etuna!=)
Skönt att äntligen få komma nära Jenny och lilla Marius som har blivit stor:)
Att kunna bara gå och plinga på dörren och umgås och inte behöva ha teledejter hela tiden, i hela fyra år har vi bott ifrån varandra, min älskade vän!

Visst att nu kommer jag att komma 100 mil bort från min familj, men dom har ju haft mig nära i hela 24 år så nu är de på tiden att jag lättar mina vingar och provar på nå nytt och ser världen mera!
Jag har länge tänkt på att flytta ner och nu äntligen blir de av, men kommer ej stanna där så länge då jag ska vidare till norge sen och jobba och tjäna in en massa pengar!=)

Sen efter ett tag bosätta mig någonstans i sverige (inte norrland och inte etuna) men någonstans i mitten :) får se vart:)))
Jag längtar sjukt mycket till jag får börja lasta in saker i bilen och börja åka!!!

Jag mår toppen bra över mitt val och man ska inte ångra något bara ta lärdom och växa! man lever bara en gång!

mera kommer jag skriva sen måste gå!

kraaaaaaaaaaaaaaam!