Många funderingar just nu.

Idag klev jag upp kanske vid nio tiden och bara tog det lugnt åt lite lätt frukost, sen kom syster förbi en sväng sen hoppade jag in i en dusch och tog det bara lugnt framför tvn och funderade och sen vid fyratiden for jag till Maria med cykeln så man kan ta sig någonstan.:)
Och då har vi ätit middag umgåts och varit med mattias, sen kom hennes granne över för att hennes syster var tvungen att åka till sjukhuset då hon hade brytit armen och då var lilltjejen med mattias.
Och så har vi tvättat lite men glömde dom nu i tvättstugan..:P blir att hämta dom imorgon på morgonen. Håll tummmarna att dom är kvar.!!
Och nu ska vi bara ta det lugnt och snicksnacka lite.
Tack söta maria att jag får sova här!
Underbart!!:)

Mycke funderaringar i huvudet är det just nu..fram och tillbaka..
Vi får väl se hur allt känns..
Jag hoppas iaf att jag hittar mig ett jobb så snart som möjligt så man kan börja göra någonting här i livet och inte bara vara..
Men vi får väl se om turen vänder någon gång, det har blivit en hel del jobbsökningar dom senaste dagarna, men mer blir det!
Vem vet kanske flyttar söder ut om man hittar nå bra jobb där.:)
Kanke nära min lilla gumma så man får följa med den lilla i magen ;)

Nä nu ska jag vara lite social, men sov så jätte gott ni alla.

kramis!

Sent..

Jag råkade somna vid sju i kväll tror jag klockan var sen sov jag till nio, och alla som känner mig vet att jag inte kan somna senare  i första taget då..
Sen snurrar det en massa i huvudet, många funderingar kring jobb bland annat.
Men vi får ju se vad som händer i framtiden, vill ha jobb nu nu nu !!
För att kunna köpa mig en massa saker jag vill ha.:)
Har suttit här vid datorn sen kanske halv tolv och känner mig inte de minsta trött ännu..
Men ska snart gå och prova somna igen.

Imorgon blir det att stiga upp tidigare för att Sofie ska komma och hämta upp mig så ska vi fara till Piteå och hämta en pulka åt Cornelia och sen blir det även att gå på stan och kolla lite.:)
Sen blir det säkert cykeltur då jag kommer hem, skönt med motion.

Hoppas ni andra sover gott iaf.

Kramis

4 Dagar kvar!

Nu är det bara fyra dagar kvar!!
Jag längtar :P hihi som varje år, men denna gång har det inte varit lika länge som jag har tänkt på det!!
På lördag alltså.

Nu idag ska jag cykla upp till kronan nu snart och hjälpa Sofie och mina föräldrar att tömma hennes släp sen vet jag inte riktigt vad det blir, fara och storhandla nog.
Sen blir det kanske en cykelsväng med Ronja.

Ha en bra dag!
Kramis

Ny Design!

Tack snälla Jenny för den jätte fina designen! Jag är hellt nöjd!!!
Eller vad tycker ni?

I lördags blev det att man rullade hemåt och marco och jenny åkte med 56 mil uppåt då dom skulle till hennes mamma och vara där, sjukt roligt att dom reste med, hellt nojd med bilresan! ;)
Har haft det toppen bra hos Jenny, längtar redan att få komma ner ige, man blir så lugnt och får samla en massa krafter då man är där!
Tack igen gumman att jag fick komma!!!

Nu ska jag kolla efter jobb och sen kanske hoppa in i en dusch och fara och cykla någonstans:)

kramis

Go´middag idag!

Idag vaknade vi alla på dåligt humör, för att deras granne hade på tvn på högsta volym typ, sen grät deras unge.
Så då Jenny vaknade dunkade hon i väggen och då vart det faktist lite tystare:)
Då gick Jenny, Marco och hennes bror upp och gjorde sig i ordning sen vid kanske halv tio klev jag upp och då for dom iväg och jag gjorde mig klar så kom Sanna och mötte mig så gick vi in till stan och möta dom, gick lite grann för att kolla om det hade kommit in nå nya kläder, men icke det så det vart bara en kajal för min del :(
Och sen gick vi hemåt och jag somnade till och vilade kanske en timma sen satte vi igång en tvättmaskin och jag diskade undan och sen var det dags att gå igen till tvätten  och sen gick jag till affären och handla mjölk och bröd, och då jag kom tillbaka så var maten klar, super god!!- Kött pommes och bea!:)
Och nu sitter jag här och Jenny ska vila lite och sen tror jag det blir kortspel eller wii!!!:)

Ha en trevlig kväll!!
kramis

6 dagar nu.

Nu har jag varit här hos Jenny och Marco i 6 dagar!
Shiit vad tiden har gått fort men ändå riktigt skönt har det varit, vi har inte gjort nå mer speciellt än vad vi skulle ha gjort om vi båda bodde här eller hemma i Luleå.
Vi har varit och gått på stan, varit i Vilstabadplats och solat, vi har hälsat på en massa folk och bara haft en inne dag med film och mys med en massa surr!:)
Bara allmänt, är hellt nöjd med resan hit!
Bara få koppla av och bara vara och göra  vad man vill!
Men jag har ju kvar tre dagar kvar innan jag far hem igen!
Så imorgon blir det att fara till stan och kolla lite om man nu hittar nå denna gång, som jenny sa det är ju en ny vecka så dom kanske har kommit med någon nyhet :P hihi vi ser ju!
Och man får ju inte glömma att vi har ju ätit den kända Pizzan !! Mums säger jag bara hellt underbart gott!!

Nu idag blir det att ta det lugnt nu till vi ska göra taccos, sen blir det nog film och wii med mari cart!:)
Ha en forsatt bra dag!
kramis

Äntligen!!

Nu är man äntligen i Eskilstuna:)))
Hos min älskade Jenny!!

På torsdagen bestämde jag mig för att ta min ner till jenny på ett eller annat sätt!
Och då skickade jag sms till jenny att hon skulle kolla upp ett flyg eller tåg för billiga pengar, och hon hittade ett flyg för 444 kronor!
Det var riktigt bra!!
Så på torsdagen kunde jag knappt göra nå annat än att packa och försöka lugna ner mig var så himla glad att jag äntligen skulle få åka ner till mitt Arselbarn!
På fredag morgon vaknade jag kanske vid åtta och började göra mig klar ducha, for till banken och gick med Ronja:) och sen då packa klart!!
Sen vid ett tiden kom mina föräldrar som skulle köra mig till flyget vid två :)
Då vart det först flyg, och då vi klev av frågade jag kvinnan som satt breved mig var man hämtade väskan och sen vart arlanda express var och det visade hon, sen då jag skulle köpa biljett till det råkade jag nästan klicka på att jag var över 25 eller vad det är och då vart det mycket dyrare än vad det skulle kosta, men fick hjälp där av en som också hade flygit med mitt plan, sen efter det så frågade han igen då vi kom till tcentralen om jag hittade mig och klarade mig, det var snällt! han beskrev vart sj var så jag kunde köpa biljett till etuna :)
Sen gick jag dit och köpte och då fick jag veta att det skulle vara två byten.
Så först vart det tåg sen fick vi kliva av och då hade jag frågat en kvinna om jag kunde förfölja henne eftersom hon också skulle hit och det kunde jag.
Så då vi skulle byta till buss var vi tvungen att springa dit och sen efter bussen vart det tåg igen och sen var jag framme hos jennygumman!!
Det vart att fika och sitta och surra som föörr!

Det kännt inte alls att det var åtta månader sen jag var här!
För vi har så bra kontakt!!:)
Så himla roligt att kunna ha en vän som bor 90 mil bort och sen då vi ses så känns det bara som om vi bor max en mil bort!
Så himla fin vänskap vi har!

Och nu blir det att hoppa in i en dusch och göra sig klar för staden!:)

Ha det så bra nu, kanske inte kommer att skriva så mycket mer på ett tag, eller vem vet då njag är här kanske det blir mer!:)

kram

Tisdag

Har sovit riktigt gott i natt fast jag har vaknat flera gånger i natt, men jag vet inte varför, kanske för att det är så himla varmt i sofies rum:P
Sen vid åtta tiden steg jag upp och gick på toa sen hörde jag lille Cornelia så då blev det att ta upp henne och gå och väcka S och hoppa in i en dusch och fika och nu sitter jag här och väntar på attt C ska vakna så vi kan faara till storheden och titta runt lite:)
Och S springer runt och plockar, jag ska nu snart gå och hjälpa henne.

Ha en bra dag!
kram

Måndag.

Igår for jag in till stan och träffade Charlotte en stund sen efter hon for så for jag vid udden och sola det var skönt hellt tyst också bara vattnet som lät.::)
Sen blev det hellt plötsligt mulet och då tänkte jag bäst jag cyklar in till stan ifall att, och rätt som det var började det åska och spöregna överallt, så jag tog skydd vid floras:)
Sen for jag till sofie för att sova, vi satt och kolla på lite bilder sen vart det godnatt, Sofie var riktigt trött :P hihi.
Sen nu i morse vaknade jag då Cornelia lät och sen var Sofie i köket och gjorde i ordning maten så jag tänkte också stiga upp då, så effter hon fått man åt vi frukost det var gott, sen gick vi och vila ett tag till och C sov väldigt länge, då hon vaknade for vi och fixade ett däck som hon skulle laga sen fot vi hem hit och vi har nyss ätit potatisbullar med bacon :) det var riktigt gott och nu snart ska vi ut på promis här i byn:)

Och så var det ritkigt länge sen jag skrev här i bloggen, men det är för att vi inte har något internet eller någon dator just nu, men snart kommer vi att ha det:)

Ha nu en trevlig kväll.
kram