Uppe med tuppen!

Jaa så blev de idag för våran del, för att grannarna ska tydligen tapetsera eller vad dom ska göra så hade arbetsgubbarna kommit vid 7 och börjat skrapa bort tapet och sopade och härjade gärnet.
Så vi steg upp åt frukost och drack kaffe sen ville Ozzyboy stiga upp och titta vad vi gjorde, tror han tyckte de var MYCKET tidigt!:)

Sen bar de av ut och låta han göra hans behov sen hoppa in i en dusch och sen kolla runt på en massa inredningssidor igen nu har jag hittat en bra som man kan sno lite inperation ifrån:)
Styleroom.se, heter sidan jag hittat:)

Och vet ni vad , nu har jag beställt min byrå och den kommer någon gång i slutet av november, visst det är en bit bort men den är ju iaf på väg hem till mig!!!

 
Så ser den ut iaf, samma stuk som i spegeln jag har, åhh de kommer bli så himla fint då jag får ordning på allt här hemma!!
Ska även ändra hatthyllan och skohyllan till någon mindre variant än de jag har för just nu känns de som om de inte alls passar in sen:))
Och i Januari blir de att tapetsera i hallen och i sovrummet och byta golv i kök och kanske i hallen!!!:))

Då allt börjar bli färdigt kommer ni få före och efterbilder så ni förstår vilken skilldnad de blev:))

Idag har vi varit ut och busat i drygt 2 timmar sen gick vi hem och då blev de att laga hemmagjorde hamburgare, de var gott för att vara första gången sen hemkunskapen i typ i nian eller nå:p
Och nu har vi bara slöat framför datorn och tv, och ikväll blir de idol och bara ta de lugnt!

Ha en mysig kväll!

helgen flög förbi..

Och fort gick det!
I fredags kväll tittade vi på Idol och drack någon öl och gick över till Lizette och där var de lite nytt folk och Ozzy skötte sig jätte bra, bra träning bland folk.
Och mycket trevligt var det också!
 
Sen på lördagen klev vi upp kanske vid tolv och jag gjorde mig i ordning för att fara till mor och far där det var kalas för mamma sen for jag in till stan vid halv 5 och väntade till 17.20 för att gå på en arbetsinterjuv som inte gick så himla bra då arbetsgivaren frågade om jag kunde tänka mig att ha praktik där och jag har inge bra erfarenhet av praktikplatser från tidigare då dom har lovat jobb och sen får man inge.
Efter det kom Anna och johanna och deras vän och hämtade upp mig och körde mig hem då det regnade som om himlen hade öppnat sig.
Då jag kom hem blev de att laga go mat Fläskfile med vitlöksmarinad(hemmagjord) och grekisk sallad med vitlöksbröd och vitlökksdressing!
Mums! Jag om någon älskar vitlök!!!
Sen var de att ligga i sängen och glo på "tre kronor" ni vet den gamla serien som gick på 4 an för ett ex antal år sen?
Har hunnit till sesong 4 a nu och de är jätte spännande!
Beroendeframkallande serier alltså.

Igår vart det att gå och rösta sen att släppa Ozzy och promenera hem och ha en slödag framför tvn och titta på valvakan och sen se något avsnitt av "tre kronor" och sova.

Dagen idag blev att stiga upp tidigt vid elva och åt frukost och duscha och ut med Ozzy sen börja storstäda och plockat och även hunnit gå en långis med Ozzyboy! 
Mycket rent vart det, bäddade till och med rent, trots att de inte är för länge sen men nu då man har varit sjuk så kan de behövas att damma bort allt och ta rent och nytt!
Nu har jag bara lite hosta kvar som alltd sitte i så himla länge men de känns som om den är på väg att försvinna hellt.
Vid fem tiden vart de korv och mackaroner och jag har såna här plattor man kan lägga lock på eller vad man kan säga att de heter och jag har nu lyckas att sätta på fel platta två gånger och senast idag men denna gång tog jag inte med handen bort den :P
Ikväll har de bara blivit att sitta här och kolla runt på internet och filosofera om heminredning och fundera på vad och vart jag kan handla allt jag vill ha!
Sen har jag även varit ut med Ozzy och busat lite!:)

Juste jag har fått mitt kort till kanaler idag också men då tyvärr har jag ingen skartkabel eller vad de heter som jag kan koppla från boxern till tvn men det ska inhandlas i veckan!:)

Mitt liv känns så himla underbart just nu.
Jag mår toppenbra och de ända som fattas just nu är ett jobb och körkortet!

Nu ska jag glotta mera internet och tv, men ha de bra!

fredag idag

Och jag har varit vaken sen åtta då klev jag in i duschen och rakade benen och fixade mig sen blev de att gå ut med Ozzy och fixa klart mig och gå till vårdcentralen sen promenera in till stan och köpa proppar till ett rör till toan, sen vidare med bussen till porsön där jag köpte min taklampa sen promenera till marias jobb och ta en rök sen med bussen till stan och gå hem igen.
Och då blev de fixa bort tvättmaskinen och stoppa in mitt badkar!
ÄNTLIGEN!!!
Sen hojjade jag till affären och handlade lite mat hem igen och äta och nu sitter jag bara här och funderar vad som händer ikväll!

kanske gå förbi Lizette och kolla till ett partay eller nå:) eller kommer maria kanske hit?=)
vi får se!

Imorgon blir de att fara till mor och far och fira mammas 54 årsdag sen hem och slänga in tvätten och fara in till stan på arbetsinterjuv!
vi ser ju hur de går imorgon:)

Ha en trevlig kväll!


:)

       

Jag, Ozzy och katten Simon!;)


blåsigt, kallt och svett!

tjohoo!

Idag kom Ozzy hem vid elva tiden då vart de att hoppa in i en dusch göra sig klar och ta på sig en miljoners kläder så man inte åkeer på en sjuka igen och började gå mot stan.
Tränade Ozzy en hel del hela vägen till stan och där hämtade vi min cykel som jag hade lämnat i söndags efter jag hade varit hos charlotte och druckigt för mycke kaffe så jag fick en kaffechock och började må illa dessutom rgnade det så då var de lika bra att ta bussen hem:)

Jag och Ozzy gick kanske halva vägen hem och sen cyklade vi och de gick toppen bra!
Han är verkligen så duktig!!
Då vi började gå blåste de super mycket och var lite kallt men sen då vi kom hem var de bara att snöra av sig alla kläder och byta då jag höll på att svettas ihjäl!:)
Haha!
Men nu är iaf cykeln på plats och hunden motionerad för ett tag och ligger i bädden hans och är hellt slut!

Idag blir de att planera hur jag ska möblera och försöka hitta en byrå till hallen.
Jag har tänkt mig en vit gammeldags byra med kanske svarta knoppar, men är verkligen svårt att hitta någon som inte ät så farligt dyr och sen finns de typ inte på blocket.
Men som sagt de kanske kommer in nå snart!

Sen blir de att röja upp lite här och mest troligen ta bort tvättmaskinen och stoppa in mitt badkar!!
Längar sjukt mycket efter att få bada med mycke skum och ljus och bara slappna av!

nu blir de att fixa kanaler hit så man kan börja se lite mera tv och inte bara på 4an.

Ha e bra dag!

uppdatering

Sen jag har kommit hem från Eskilstuna har de blivit en hel del att försöka få tag på arbetsförmedlingen men utan resultat, dom skulle nämligen skickat ett brev med en kallelse att jag skulle komma och få träffa min handläggare men dom har inte gjort de av någon konstig andledning.
Men har hört att de blivit ännu svårare att få tag i dom, men ska prova ringa igen imorgon,

Sen blev jag sjuk på lördagen den 5 och en hel vecka framåt låg jag till sängs, feber snuva host hela tiden kom febern och så gick den igen och så kom den fram och tillbaka men i söndags så vaknade jag hellt pigg iaf och då hade febern gått bort och hållt sig borta  men än är lite snuva och så klart hostan kvar som det alltid tar lnge för att försvinna för min del.

Har alldtig lyckats bli sjuk på hörsten och våren, samma hosta, men de är inte så att jag klär mig för lite heller, så vet inte alls varför.
Har varit så sen jag var tre.:P

Vi har varit ute en hel del på sista tiden och gjort en massa nya saker och Ozzy har gjort så mycke framsteg så jag lngtar bara tills han är två år, för att se vad han har lyckas med!
Just nu är han inne i ettårstrorsen/ valpstadie/unghundstadiet eller nå, man kan faktist tro ibland att han bara är tre månader..
haha, nää men just nu naffsar han och testar en till max, men samtidigt är han hur duktig som hellst och lyssnar oh bara goar, så jag ser en öppning på tunnels som är vissa stunder!:)

Idag fick jag ännu en spegel som jag ska ha i hallen så det kommer en möblering, just nu skulle jag bara vilja ha en massa pengar och kunna slösa bort dom på heminredningssaker, har nu snart suttit och kollat på olika hemsidor som texempell jotex, em och lite på Ikea.
Jag är inte så speciellt intresserad utav ikeas saker då jag tycker alla har dom i sitt hem, inge fel med dom alls, jätte fina och bra saker, men känner mig less på ett och samma utbud.

Men så fort jag har lite pengar över blir de att handla saker till hemmet igen och då föst kommer de bilder på min lägenhet tror jag nog.

Nog om de, idag har Vi varit hos mina föräldrar och ätit palt och sen for jag till syster roch kolla Idol och surra, sen då de var slut gick jag hem och var riktigt blöt i regnet, just nu har vi världens busväder, de blåser och regnar!
Sen har jag bara legat här och surrat och kolla internet, men nu måste jag gå och äta nå och sova.

Sov gott allihopa, så hörs vi snart igen!



kaffe tee kaffe tee?!

Hahah!

Nää nu blir de flumm:P

idag har man skruvat ner ett bord och tagit bort en massa tussar från golvet!
Snart långis med boys och handla till tacco då man får fin besök av Maria:)
mysigt!!!

igår fixade jag min nya spegel till hallen var super snyggt!
haha


är för tillfället sjuk..inge roligt men bättre att vara hemma och vara sjuk än att vara hundra mil bort och vara sjuk!

nää nu ska jag gå och göra nytta!

remember me

Vi har nyss kollat på film "remember me" för min del var de andra gången jag såg den men den är lika bra för de!
Så jag rekomenderar starkt att dom som inte har sett den ska se den!
En liten twist i slutet som man verkligen inte trodde:)

Tycker de är ovanligt att hitta nå nya bra filmer nu för tiden, om man ska ha tex en filmkväll får man antingen prova se nå nytt som man vet att inte riktigt är bra eller komma på en bra gammal film, men då kanske man har sett den ett ex antal gånger!

10/10 får den av mig!:)

söndag

Igår var vi bakis mer eller mindre jag var nog den som var det:)
Sen var jenny, marco och marius sjuk så det blev en riktigt lugn dag och kväll.
Sen vid åtta tiden började vi med att komma på hur jag ville ha bloggen och tillslut kom vi på tillsammans hur den skulle se ut.
Vid elva halv tolv var vi färdiga med den så det tog ett tag men de var de värt!
Ibland är de tur att man har någon som kan design:)
Nu vart jag skit nöjd med den, visst jag var jätte nöjd med den förra också men jag har ju haft den ett år så man har blivit lite lätt less på den, för den var inge direkt personlig:))
Men nu vart den de tycker då jag:)

Idag blir det en lugn dag också då alla är sjuka inkluvsive jag, men de är bara början för min del.. huvva vill inte bli sjuk imorgon då jag reser hem..
Men vi lär ju se hur de blir med det.
haha!
Har inte tid att vara sjuk nu.

Under denna vecka har vi hunnit med att shoppa en massa, träffa folk, festat och tagit de lugnt.
Vi har inte gjort nå speciellt så men känns bara bra att man bara kan vara.
Och lilla marius är så gullig!!:)

Men jag måste bara få säga att jag saknar Ozzy grymt mycket, har aldrig varit ifrån han så här länge någonsin..
Max två dagar i rad och sen allt som allt har jag varit utan han tre nätter på snart ett år så det har varit lite jobbigt att inte haft han med sig.
Men imorgon kväll får jag goa med min älskade Ozzyboy!!

Nää nu blir de att glotta face och sen lägga sig i soffan och ta de lugnt!
Ha en trevlig söndags kväll!



Ny design

Nu har jag äntligen fått mig en ny design av jenny :)
Tack så hemskt mycket!
Skriver mera sen någon dag, nu ska vi ut och röka.