SOL!

Idag har jag och Sofie och lillan varit på arons som igår, och solat gärnet det var mycket roligt, och så kom en massa andra dit också och satt med oss, shiiit pomfritt vad solen tar nu, jag har bränt mit överallt!
Hiihi eller jag kanske får skylla mig själv då jag pressar, men jag vill få nå fin färg till helgen:)

Och nyss år vi grillat kött med potatis och sallat med vitlöksbröd! mums!!!

Igår var jag och Sofie på arons och solade igen, och då brände jag mig mest på höger sida:P
hihi lite skojit såg det ut.

Och sen på tisdagen kom Sofie och C till stan och gick på låååång promis i hela 3 timmar!
skönt var det.
Även måndag gick vi på långis och då vart det 4a timmar.
Riktigt hurtiga har vi varit och ätit nyttigt då också:P

Och nu snart ska vi fara till Rutvik och sen blir det nog till Piteå och kolla på en bil, vi får se om det blir den.


Tack min underbara syster för många härliga dagar!!! jag älskar dig!
Nä nu måste jag göra mig klar.:)
kramis

Godkväll

Idag vaknade jag vid tolv tiden, gjorde mig i ordning och sen gick vi på långis runt sjönt med Ronja, det var riktigt skönt att promenera!
Äntligen känns det som om man har ork till det!!:) Sen for vi och skulle fixa nå blommor till balkongen elller en klätterväxt men vi hittade inte den vi skulle ha så vi tänker vänta tills vi hittar den vi ska ha! Sen bar det av hemåt och började städa och sen vart det korvrullle med mos :P mums det var gott och mycket mättande.
Sen gick jag och Ronja ut igen på en riktigt långis runt hela sjön och in överallt där det var öppet där jag kunde släppa henne och träna lite grann, riktigt duktig har hon blivit sen gick hon även lös på vägen hem! Super skönt med långa promenader, det blir även det imorgon.:)
Och nu ikväll har vi sett på film i feman "Wisegal" en riktigt bra film!
Och nu ser vi slutet på "hannibal" och på ett litet tag blir det att gå ut med Ronja igen och sen sova.:P

Hoppas hoppas det kommer sol nu och att sommaren kommer!! Vill ha värme nuuuu!

I fredags for jag till Zinken till helenas stuga, det var riktigt trevlig och roligt att fara dit, väldigt länge sen jag träffade alla! :) Men då hela lördagen blev att sova, och försöka att inte vara så himla bakis :P hihi. Men jag får ju ta igen hela gårdagen idag genom att vara ute och gå ;)

Godkväll:)

Tidig morgon idag :)

idag vaknade jag riktigt tidigt, kvart över åtta öppnas mina ögon för att kolla vad klockan är och då är jag riktigt pigg också, så jag stiger upp och gör mig och ronja klar och går ut för en långis.
Sen då vi nästan är vid statoil så möter vi Pia, Meja och Molly så då blir det att gå med dom en bit och sen hem.
En hel timme var vi ute och gick, riktigt skönt att vara ute och promenera på morgonen då det inte är så mycket folk.
Så nu har vi börjat bli hurtiga igen ;)
Och snart blir det att sluta äta massa snacks och börja äta frukt !

Idag är det midsommar och jag har ingen aning om vad vi ska göra, jag hoppas iaf att vi ska grilla och att solen kommer fram så man kan ha leggings och någon topp :P
Snart blir det att se på "våra bästa år"  Och det är så dåligt, men ändå bra så man måste se det, hihi ni som har sett det ett antal gånger förstår vad jag menar.
Sen blir det att hoppa in i ett bad och bara ta de lugnt och sen äta någon go´frukost, och förhopnningsvis har Fredrik vaknat tills då så man får sällskap. :)

Ha en trevlig midsommarhelg!:)

goddagens!

Nu har det inte blivit så mycket skrivande på mycket länge, men snart blir det ordentligare då vi har fixat klart allt.
Vi har nu hunnit packa upp nästan allt, nu är det typ bara att fixa till överallt och göra snyggt, sen i förrådet är det kvar att gå ner och rensa och göra snyggt. :)
Idag har jag och Ronja varit ute på en riktig långis eller iaf ett bra tag i hela 40 min :) vi gick för att posta mitt brev om adressändring och då vi gick åt ett håll visade det sig att vi gick åt fel håll, men då vi hade gått runt nästan hela skurholmen så hittade vi en brevlåda vid teos :P.
Nu ska hon och jag försöka gå alltid en långis varje dag så man får tillbaka konditionen!
Idag blir det att fixa lite bland mitt smink och göra snygg på toan och sen kommer gubben hem från jobbet vid fyra då bllir det att laga någon mat, och kanske fara förbi systemet inför imorgon om vi nu ska dricka någon öl kanske:P
Vi får se.
Nu måste jag göra annat.:)
ha en bra dag:)

Så där ja!

Nu har vi nästan flyttat klart, vi började ju förra måndagen med att städa ur den och fara med lite saker, sen på tisdagen forsatte vi med det och sen redan på onsdagen tog vi hit sängen och malmbyrån och kläder som jag skrev i tidigare inlägg.
Sen på tordagen kom Fredriks pappa och tappetserade åt oss, shiit vad det vart fint med den tapetern!
Sen så for vi och hämtade soffan och tv bordet, det vart riktigt snyggt nu väntar vi lite med att hämta soffbordet.
Sen hämtade vi typ alla andra saker också nu under helgen, shiit vad vi har varit duktiga.
Tack för att min kära syster har hjälp oss, och tack att hans familj också har hjälpt oss med lägenheten!
I söndags for vi till IKEA vid tre tiden och storhandlade där det sista vi behövde!
Och nu har vi allt, utom en parkbänk!!! Så snart är vi klara.
Sen så bytte gubben sin kross mot en tv, super fin är den!
Jag längtar verkligen till denna vecka är över eftersom att vi måste städa ut den gamla lägenheten till måndag, då den ska besiktas då.
Så nu i veckan blir det fullt upp med allt detta..trist men det ska bli så himla skönt då vi har fått klart allt.

Idag vaknade jag vid halv nio och steg upp och gick och gjorde mig iordning sen såg jag lite tv och åt frukost och nyss var jag och ronja på en långis i en och en halv timma, skönt!
Och nu snart blir det att fixa ännu mera och vid fyra då Fredrik slutar blir det att fixa ännu mera och fara och handla, och sen äta någon middag och fixa mera.

Just nu lånar vi Fredriks systers dator, så ni får vänta lite med bilder, kommer att knääppa på vårt hem och och allt annat :P
Så snart.
Och så kommer jag nog inte att skriva så mycket mer förän det är som klart, men håll utkik för snart skriver jag igen.:)

Ha en trevlig dag!

Flytt!

Nu i måndags fick vi nyckeln till våran nya lägenhet, det vart på skurholmen, den som vi inte riktigt tyckte om från början, men nu tycker vi om den, i måndags efter vi hade fått nyckeln så for vi dit och började städa i köket och tog dit alla tallrikar och glas som vi inte behövde, tills nu i helgen då vi egentligen skulle flytta in men då igår var jag och Sofie och Cornelia och städade den överallt annat, så nu är den typ färdig att flytta in i , utom då i vardagsrummet där Fredriks pappa ska tappetsera åt oss, riktigt snäll!
Sen tack Sofie som hjälpte mig att städa.
Och nu har vi bestämt oss att fara med sängen, Malmbyrån, köksbordet och avlasningsbordet sen en massa kartonger med mat och kläder :)
Så nu på morgonen har jag packat ihop allt vi behöver nu och sen så blir det hellt klart till helgen istället, så man kan njuta av att bara vara ledig, dvs om vi får i ordning allt, men det lär vi då jag är så snabb att fixa allt!

kommer att vara lite borta från bloggen nu ett tag framöver också, då vi inte har nå internet ännu där, men det kommer så fort som möjligt lite bilder och mera text!
Ha bara tålamod ;)

Nu ska jag och Ronja ut och gå sen blir det mera packande. :))