Go fika


Underbara helg !

Fredagen startade med lite sovmorgon och börja fixa sig lite granna och äta frukost!
Sedan åkte vi in till etuna till C&M och bokade bowling och bord på "bara bar och kök" , jag kan ju säga att jag suger verkligen på att bowla!!! Haha har nog aldrig fått så här dåligt!
37 hela poäng!! Haha!!
Inte var det många klot som var på banan inte borde nog ha kört med ränn skydd;)

Sen gick vi till "bara bar och kök " som verkar vara nyöppnat, jätte bra service , fick snabbt drickat och sedan förrätten och varmrätten och sedan desserten !
Mycket mat och inte alls farligt dyrt heller!
Sedan åkte vi hem och la oss, vart ganska slut utav maten ;)
Sen igår steg vi upp relativt tidigt och gjorde oss klar åt frukost på Statoil och åkte till Katrineholm för storhandling och handling inför den gemensamma middagen vi har varje lördag med A s syster och hennes familj!
Sen var de bara och skynda hem och börja laga maten , förrätten : räksoppa med vitlöks bröd , varmrätt ; oxfilé och potatisgratäng och bea och efterrätt kräpps med hjortronsylt , grädde och glass mycket gott var det !!
Haha nog om mat kanske, men bilder får ni iaf från fredagens utemat.
Och idag vaknade jag av värdens huvudvärk och snuva och illa mådde jag så vart hemma idag istället för jobb, blev låång sovmorgon och sedan go frukost!! Sen mådde jag bättre så började storstäda så nu är hela lägenheten ren och fin igen , det ändå som är kvar nu är några tvättar och ta ut soporna sen är det i tipp topp !

Sen har jag hunnit laga IOR år Cherry som har fått vänta på den i många veckor och så när jag dammsög hittade jag hennes kong som har varit borta i ca 4 månader, då har vi gått skallgång på den också men inte hittat men tur iaf att den kom fram idag!
Så hon verkar extra glad idag!

Nu är det bara 5 enstaka dagar kvar, ursäkta denna tjat och detta men har väntat så länge nu tycker jag så längtar sjukt mycket att få se var det är för någon som är i min mage och bökar ;))

Nu ikväll blir det lite spa tema med skrubbad rygg och ben, sedan ansiksmask och hudlotion över kroppen. Och nu på dagen har jag hunnit fixa naglarna och till och med målat dom !
Sen hoppas jag älskling orkar fixa mina fötter också ;) får se om man har tur ikväll ;))

Ha en försatt mysig söndag!


Ingen rubrik

Igår var jag och hjärtat ute på isen och pimplade och grillade lite korv, var jätte mysigt med kallt som sagt!
Tyvärr fick vi Inge fisk , är för att nu har fiskarna varit under den tjocka mörka isen för länge och blir lite paralyserade , men vi försökte iaf.
Sedan ringde jobbet mig vid fyra och ville att jag kom in och jobbade extra igår på kvällen så jag gjorde det men var hellt slut.
Och idag var det jobb 8-17 sedan fick jag även pass imorgon ! Så är ju bra men jag längtar till helgen så man får sova och ta det lugnt !!:))

Jag blir hellt färdig nu då jag är gravid jämfört med tidigare , då kunde jag jobba mycket och länge utan att bli så här.

Aja nu iaf har vi gått in i veckan 18 och är bara åtta dagar kvar till UL :)! Känns än så overkligt!
Underbart , nervöst och hellt fantastiskt!❤

Nu blir det bara soffhäng med täcke och glo liten tv bara sen sängen för att fixa morgondagen.
Ha en trevlig kväll!


Promenad bilder


Jag älskar dig mitt hjärta!!

Oändligt mycket !
Du är mitt allt , mitt nu ,min framtid , min lycka mitt hopp ! Min kärlek !! Allt jag älskar dig A !! ❤


Torsdag

God förmiddag!:)
I natt har jag fått sova mycket mer än den andra natten! Det känns otroligt skönt att nästan vara utvilad!!
Snuvan är kvar och hostan sen har feber försvunnit nu verkar det som , kollade tempen senast igår kväll och låg på låg då och känns lite bättre i huvudet, går nog relativt fort över säkert för att jag satsar på att vila upp mig och bli frisk!
A s sjuka tog strax över en vecka för att försvinna men då är han så envis och jobbar iaf och sliter! Duktig är han !:)

Aja nog om sjuka:))

Såg en film tidigare i morse då deras hus gjorde mig mycket inspirerad och längtan efter vårar egna, stort kök var det och fönster hela vägen från golv till tak! Åh vad jag längtar tills vi får sätta igång med vårar hem!!:))

Idag blir det att kurera mig och plocka lite i köket och vika in tvätt sen äta grillad kyckling och se någon bra film och i fyran ikväll klockan 20.00 är det Sveriges roligaste klipp har inte sett det ännu men ska bli kul att se! Älskar ju America's funniest home video så ska bli roligt att se om det är likvärdigt program:))

Älskar klippen med barn och djur! Vilka tycker ni mest om då om ni brukar titta på det programmet?

Ha en bra dag!


Sjukstuga

Jepp här är det sjukstuga, eller ja A har börjar bli frisk nu medans jag blev smittad i förr går och i natt bröt det ut rejält!
Hur hög som hellst feber, snuvig, hostig, ont i halsen och ont i. Huvudet!
Ursch önskar verkligen ingen sjuka, det är så tungt!
Sen då jag hostar blir det nästan en kräkreflex :( inte roligt alls!

Idag har dagen bara bestått utav av att ligga och vila i soffan, ätit och sett massa film!
Har sovit jätte dåligt i natt, vaknat varje timme sen feber frossa till Max!
Älskling har försökt att ta hand om mig med vatten, Alvedon, en kall handduk på pannan!

Och nu blir det mera halv åtta hos mig som är just nu i kära Luleå!:))

Ha en trevlig kväll!


En vecka sen sist

Sen förra måndagen har jag jobbat en del var en sväng in till stan skulle kolla om det fanns nå mammabyxor , men ingen affär i stan hade några mamma kläder alls, på Lindex hade dom slutat med mamma kläder för 4 år sen så då tydligen var den sista gravida kändes det som..
Jag vart lite ledsen och besviken dels för att hon som sa det lät väldigt dryg och sen att jag vill ha några bra byxor och inte bara mys och mina vanliga jeans som trycker så jag ringde min kära syster som fick mig på bättre humör som tipsade mig om att köpa bara en storlek större på tröjor och leggings istället som jag annars brukar ha , för att ändå känna sig fin.
Så då gick jag tillbaka och hittade en lite finare tröja och en kofta :))
Då vart jag glad igen, haha !

Sen i har det varit mer jobb och ledig i helgen med inbjudning hos As syster då vi har lördagar då en lagar tre rätterns middag och denna gång var det hans systers dotters tur , det var mycket gott och sen på söndagen for vi förbi As bror då hans yngsta son fyllde ett år ! Och sen på kvällen åkte vi förbi ett par vänner då A skulle hjälpa till och bygga och vi tjejer fick laga lite taccos och snacka lite skit !:)

Nu idag är det en tvätt dag och det är inte så lite tvätt vi har heller, räknade ut att det var sex tvättar och detta hinner jag inte klart då en tvätt tar två timmar :D så får fortsätta mer imorgon kväll kanske:))

Imorgon går vi in i graviditets vecka 17 :))) ( 16+0) . Och idag är det bara 18 dagar kvar tills ul !! Inte räknar jag inte!! Hihi!
Jag mår verkligen till och från vissa dagar bättre och andra betydligt sämre!
Magen har börja växa, inte jätte mycket men relativt mycket ändå tycker jag, sen då jag böjer mig ner och tex ta på mig skorna tar det emot !
Så kan bara tänka mig då jag är i några månader bort hur det kommer vara;))

Nää nu blir det ära någon lunch , ha en bra dag!


Fortsättning:)

Så där då har man storstädat färdigt i hela lägenheten, stoppat igång och hängt upp en tvätt. Samt hunnit vara hos barnmorskan, japp ni läste rätt!
Jag och älskling väntar barn, det är beräknat 1 juli , men har ul om tre veckor då får vi se om detta stämmer överens medvurst den lill* har växt!
Förhoppningsvis kommer allt gå bra, hittills har jag haft en sjuhelvete illamående och upp och kissa fasoner mitt i nätterna som dagar.
Sedan nu har jag börjat må lite lite bättre, men är hela tiden hungrig, direkt efter jag ätit lite granna och jag propp mätt sen går det Max 15 minuter så är jag veålhungrig igen. Ibland kan det vara trevligt om det är någon gott man ska äta, men samtidigt tungt på nätterna..

Men alla typiska symtom får man nog dras med och bara tänka framåt att sen då denna resa är klar av att bli stor så får man något underbart!! Både jag och A är överlyckliga , men vi förstår inte riktigt att det är sant!!

Vi har börjat planera vad vi ska köpa, vilken barnvagn, bilbarnstol mm .
Ska bli roligt att få köpa lite saker till den nya och få bestämma hur denna rum ska se ut och planera, A ska bygga en spjälsäng åt den också!:)

Aja nog om det, efter vi var på bm for vi och köpte en kebab Sandra från fröslunda !
Oj vad den är god!!! Har inte ätit den på hur länge som hellst, sen hos JH då hon bodde i sin vindsvåning!
Och nu är det vilo pause i soffan ett tag tills jag ska bara skura av golvet och äta lite mat som alltid;)

Sedan blir det rita lite granna med älskling på vårar hus hur vi vill att det ska se ut!:)

Ha en fortsatt bra dag idag! Kram


Måndag hela dagen

Godmorgon, eller ja jag har då varit vaken sen sex imorse och låg och vred på mig i sängen till sju, sen steg jag upp och gjorde frukost.
Sedan dess har jag torkat överallt i köket, plockat ur diskenmaskinen, tagit ner julen och stoppat upp nya fräscha gardiner!!
ÄNTLIGEN !

Sen nu är det lite vile tid och sedan blir det att plocka i ordning tvätt sedan väcka upp A och äta lite lunch sen bär vi av till stan och ska åka och kolla lite ;)

Sedan blir det nog att plocka färdigt här hemma så dt blir snyggt och rent överallt och bara slöa framför någon film alternativ spela lite Mario Cart :)

Nä nu får ni ha en bra dag så kanske jag skriver mera någon annan dag!
Kram


Cherry och hennes Ior!