Nästan en vecka..

. Har nu gått sen sist jag skrev.
Jani det har väl kanske inte direkt hänt nå speciellt, men ska iaf skriva lite ointressant:P

Onsdagen: blev det att Ronja följde med Fredrik till jobbet då dom skulle jobba utanför Aitik i någon skog och hade en barack(eller hur det stavas)  som hon kunde vara i.
Så det blev en riktig lugn onsdag för min del, kunde koppla av lite mera än vanligt då jag har båda hundarna.
Sen då dom slutade jobbet kom dom hem och hämtade upp oss så for vi in till stan och åt på FRASSES i Gällivare och det ska jag säga var riktigt gott!
Och så köpte vi med oss lite gosis och for hem och tittade på tv hela kvällen och var ut med hundarna i mellanåt.

Torsdagen: Hade jag båda hundarna som vanligt och det var full rulle.
Sen så försvann strömmen till och från också hela tiden, så det var inte speciellt roligt..:P
Mitt ute i ingenstans och utan ström och mörkt ute och mörkt inne.
Fick en liten tanke där: att det var som i en film att någon hade kapat strömmen och skulle död oss eller nå liknande :D Haha nog har man kanske sett för mycket film då man börjar fundera nå sånt hihi.
Men sen vid elva tiden hade den kommit tillbaka och inte försvunnit nå alls.
Och Fredrik ringde vid två tiden och sa att han skulle sluta tidigare också så han kom hem vid tre tiden och då tog vi det lite lugnt och sen for vi igen till stan och köpte med oss KINA mat!
Och så for vi hem och åt sen titta en massa tv bla "Mammas pojkar".

Fredagen: Blev det att kliva upp vid halv nio och gå ut med hundarna och sen hoppa in i en dusch för första gången sen måndagen och sen sminkade jag mig också och sen vart det att göra lite frukost och sen bar vi av mot LULEÅ för att invänta på att få komma till veterinären där vi skulle vaccinera Ozzy, vi for förbi hemma och vattnade blommorna, hämta alla räkningar och lite mera kläder.
Sen for vi till Lulsundet och vaccinera lillgubben och då vi satt i väntrummet var det en kvinna där som var verkligen livrädd för hundar, shiiit vad jobbigt att man kan vara så rädd trots att Ozzy bara är en liten valp fick hon svårt att andas.
Men tillslut fick hon gå in med sin kanin och kunna andas;)
Och efter det fick vi komma in och vaccinera han och då vetrinären kollar på tidigare vaccination så berättar han att han känner den som har vaccinerat Ozzy tidigare, så det kändes mycke tryckt att han visste om den då vi har haft så otur med Troja för två år sen..
Men iaf efter det for vi till mina föräldrar och fick lära oss laga lassange och sen var det mat och efter det var vi tvungen att fara igen för att hinna se lite idol:)
Efter det vart det en film som vi hade tagit med och sen natten.

Lördagen:Började som vanligt med att rasta hundarna och göra oss klara och åt frukost.
Sen bar det av till Gällivare och handla inför veckan, sen då vi kommer tillbaka har Fredriks föräldrar kommit hit då dom ska byta ut soffan till den dom hade tidigare i deras hus.
Sen lagade jag och Fredrik middag, skav med pasta.
Och sen for vi igen till stran då vi glömde att köpa godis!
Men för min del vart det morötter och gurka med taccodipp.
Och då vi kom tillbaka skulle hans föräldrar åka hem till Luleå igen så då blev det film för hela kvällen för våran del.

Och nu idag söndag har vi hunnit med att varit ut med hundarna och sen tvättat en tvätt och diskat bort hela disken sen igår och polckar lite granna.
Och nu har vi sett reprisen av Idol vem som åkte ut, då vi inte kollade på det.
Nu blir det att hänga upp tvätten och sen ut med hundarna och sen har jag tänkt gå på en promis med Ronja.

Man gör som inget annorlunda då man bara är hemma hela dagarna och är med hundarna:)
Mitt ointressanta liv:P hihi

Ha en bra dag.
kramis!

DH-ikväll!

Goddagens:)
Idag har man inte gjort så mycket eller iaf inget särskillt iaf.
Vaknade idag vid sex tiden då gubben hade farit och vart lite rädd då jag inte hade hört att han hade farit, så jag var tvungen att ringa och kolla vart han var.
Och då säger han att han hade glömt maten så jag kutar upp och kollar i kylen, men där ligger det ingen matlåda och då jag kommer ut ur köket så hinner jag bara se att ytterdörren stängs, då hade han redan tagit maten som han hade stoppat i hallen och gått mot bilen igen:)
Efter det tog det ett tag för mig att somna om, vid sju tiden kanske jag somnade och sen vaknade jag upp vid halv åtta och bestämde mig att stiga upp.
Och då vart de full fart på all stressnivå.
Klä mig, ut med hundarna, Skotta snö, gå in, kissa, blötlägga maten till hundarna, ge dom maten, ut med hundarna, få in båda hundarna(Ronja har en egen vilja och tycker att hon är nog gammal för att vara ute själv?!), äta frukost och sitta i det lugna och se tv och kolla internet, sen ut igen med dom. och så hålls det på hela dagen.

Och nyss har jag hunnit slänga i  mig lite lunch, jag vet det närmar sig middag men var så hungrig så det vart lite gröt och macka:)
Nu är det bara tre timmar kvar tills Fredrik slutar jobbet och då är han här hemma till halv sju, Undra vad man ska laga för någon middag idag?
Imorgon så blir det mest troligen FRASSES jag längtar efter nå flott mat:)
hihi men gubben sa senast igår att han inte ville att vi skulle äta ute den här månaden, men nog vet jag att jag kan övertala han på det ;)

Juste sen är Ronja lite konstig, eller ja jag vet inte säkert om hon hittar på men iaf, typ dom här två dagarna har hon börjat skälla och morra mot skogen och sen mot byn men då hon gör det kollar jag om jag ser någon eller rättare sagt kollar efter ett djur, men jag ser då inget och hör då inget heller att det ska vara någon där.
Och ibland då hon gör det och jag säger åt henne att bli tyst kollar hon på mig och gör det igen och kollar på mig som om jag ska förstå att det är någon där, men jaja hon kanske hittar på :P
hahah nu vart det kanske svamligt men vet inte riktigt hur jag ska förklara :)

Och ikväll är det DH det ska blir roligt och rogivande att se på :) En av veckans höjdpunkter!

Nu ska jag passa på att spela lite blitz på face medans hundarna sover.
Ha de bra.
Kram

Här faller det SNÖ, snö och snö.

I lördags kom vi hela familjen till Gällivare vid 5 tiden och hellt otroligt hur vädret kan skiljas på 25 mil:)
Då vi åkte hemifrån var det bar asfallt och klart väder och då vi kom hit var det fullt med snö och minus grader!
Eftersom Fredrik ska jobba här till den 18: de så valde vi att fara alla i typ två veckor då Ozzy inte kan vara själv riktigt ännu och Ronja måste också kunna vara ute och få göra sina behov.
Plus att jag gör ju inte mer då jag är hemma, kan ju som ändå inte fara någonstans och då kändes det lika att följa och kunna få sällskap då man äter middag och sen på natten:)
Och plus att jag behöver inte bära Ozzy någonting då det inte är nå trappor och bara kan öppna dörren så kan hundarna springa ut och göra sina behov och busa ute:)
Sen ÄLSKAR Ronja SNÖ så för henne var det mycket roligare att fara hit än att sitta inne i lägenheten.
Och vi får nu hoppas på att Ozzy har blivit lite mognare och kan vara åtminstonen själv i minst en kvart då vi sen bestämmer oss att fara hem då jag ska ha båda hundarna.

Nog om hundarna för en stund.
Vi har funderat ett tag och kollat lite på olika hus och tomtar men vi har bestämt oss att vänta med det ett tag, men är grymt sugen på att köpa nå då det kan vara lättare då man har egen tomt till hundarna(jaa, där kom det igen :) HUndar)
Men iaf så kändes det nästintill att vi hade bestämt oss att köpa från Älvsbyhus den dagen det blir dags för att få allt nytt och gjort på kort tid som dom flesta tänker då man köper ett sånt.
MEN med stort men, kollade vi av en slump på Kalla Fakta igår och fick höra tre olika som hade köpt just deras hus och varit missnöjda och inte fått det hus som dom trodde, en av dom var mögelallergiker och tyckte det var riktigt bra att dom bygger husen inomhus där det är tort och rent, men den dagen dom stoppade upp huset var det ritkigt dåligt väder och regnade och då vart det att allt matrial vart blött och sen byggde dom in det blöta in i inneväggarna och resultatet vart SVARTmögel!
Och nu har det gått ett hellt år utan att dom kunnat flytta in där.
Man hör ju själv där hur dom har väntat på sitt drömhus...
Så det blir inget Älvsbyhus för oss iaf så som vi känner nu.:)
Men som sagt det är ju ett tag kvar innan det blir dags för hus.

Under den här tiden vi har varit här har det inte snöat nå men nu i natt har det snöat rejält mycket, hela gången vi hade skottat fram då vi kom har snöat igen, men nu då gubben for till jobbet skottade han upp den så att man kan gå åtminstonen, men den lät ju snöa igen innan han slutat, men jag får lov att skotta upp den istället med jämna mellanrum!

Nu ligger iaf båda hundarna och sover , i soffan :P
Här får dom sova i soffan, delvist för att Ronja alltid har fått vara här och hennes bädd är hemma(lite för stor att ta med) Och sen att det blir lite lättare för oss då Ozzy hela tiden vill vara nära och fryser mycket då det är kallare än vad han är van vid och då han inte har nå päls typ:)
Och jag sitter och kollar runt på internet och kollat på tv4 på nyheterna och nyss var det ett program om en kille(tjej) som är 16 år som aldrig har kännt sig som en tjej och som ska operera sig då han blir 18 år .
Och nu börjar "våra bästa år" och sen blir det att växka upp hundarna och gå ut med dom ett tag.
Kanske att jag bör hoppa in i en dusch efter det också, då jag inte har duschat sen i lördags :P
Hahaha men känns inte direkt som om det behöver då jag ändå inte träffar någon utan gubben förstås.

Men nu får ni ha en bra dag.
Kramar!

Lite att göra.

Har hunnit äta frukost busat med Ozzy och nu sitter jag och kollar på Oprah om något samhälle där männen gifter sig med flera kvinnor och skaffar barn med alla..
Ursch, vad vidrigt ändå, visst alla får ju leva som dom vill men det är ju inte så normalt att acceptera att sin karl har andra kvinnor och barn och bo tillsammans med dom också..
Nää nog tycker jag att det är en sekt där dom flesta är hjärntvättade..
Sen var det en mamma som hade flytt därifrån med sina åtta ungar eller vad dde nu var och den äldsta var 14 år och hon ville tydlingen bo kvar där, men enligt mamman ville hon inte att dottern skulle bli bortgift vid den åldern.
Men när hon fyllde 18 år flyttade hon tillbaka till samhället och vill gifta sig med den "rätta".
Och sen då Oprah interjuvade henne kändes det som om 18 åringen hånskrattade och verkade vara hellt hjärntvättad..

hahah jaja man är glad att man inte är född där iaf:)

Väntar på att Ozzy ska vakna upp så man kan gå ut en stund:)

trött

Nu har jag sovit från 7 till halv elva och då var det bara att slita på sig kläderna och gå ut med Ozzy.
Och nu tittar jag på våra bästa år och funderar om jag ska orka hoppa in i en dusch idag och kanske göra nå..?

Jaja vi får se senare hur jag känner, efter våra blir det frukost:)
Ha en bra dag.
Kram

Nu börjar...

...Det att kännas bättre.
Jag har suttit och kollat runt på internet och kollat på tv för att bli lugn i kroppen och kan somna om, men jag tror att jag ska vara vaken ett tag till och gå och äta nå lite senare/tidigare typ efter Fredrik har stigit upp så jag inte väcker han också..
Hoppas bara att Ozzy inte är jobbig idag och vill sova mycket idag och bara vara för sig själv för jag kommer nog inte orka göra så mycket..
Eller vem vet kanske får en energikick av nå:)

Har iaf bestämt mig att ta vaccinet nu och kommer att ta det så fort jag får chansen, delvist för drömmen och sen var det nära att jag skulle ta den i tisdags men då ville jag inte gå själv.
Så nu kommer det att bli av mycket snart.
Sen måste jag även ringa vårdcentralen och boka tid för att kolla mina blodvärden, det är nämligen så att jag har för mycket järn och måste tappa blod en gång i halvåret ungefär, beroende på om jag har högt eller lågt järnvärde.
Det var iaf bra sist jag kollade, men var som ett tag sen.
Sen bör jag gå till tandläkaren och dra ut mina visdomständer, eller dom är inte direkt ivägen men den som är påväg upp nu skaver lite granna, men borde kolla med tandläkaren vad dom tycker.

Alla Måsten kommer man på då man drömmer en sån här dröm eller om det inträffar nå:)
Eller iaf för min del.

Kram

Hjälp!!!

Vad rädd jag blev!!
Jag drömde nyss att jag låg på sunderbynsjukhus i Svininfluensan och att alla mina nära var där och jag hade riktigt ont i hela kroppen och kämpade in i det sista och sen dog jag...
Huvva, vad hemskt det var.
Sen vaknade jag upp att jag gråter, panikgråter..
Ursch, så hemsk dröm..
och då jag vaknar har jag så ont i kroppen och känner mig hellt färdig och varm.. så det kändes på riktigt.
Fy tusan, kan det vara att jag inte är utvilad och inte kunnat vila ut på hur länge som hellst?
Tänker verkligen ta denna dag som kommer och bara vara och inge stress och ha myskläder hela dagen!
Tänker inte ens duscha eller nå, bara äta och må.

Ligger nu i soffan och har tagit täcket hit och försöker släppa drömmen och slappna av..

kram

Nu var det ett tag sen jag skrev..

Det beror på delvist på att jag inte har så mycket att skriva eller rättare sagt ingen lust att skriva.

Helgen som var nyss gick jag på stan med syster och Cornelia, vi kollade runt och försökte hitta något men inget alls hittade jag.
Sen i måndags blev det att fara till far då han fyllde 50 år!
Det blev en massa fika och smörgåstårta :) gott.
Sen hem och bara ta de lugnt.
Och igår blev det att fara in till stan och träffa underbara Maria!!
Vi tog en promis till bernäset och satt hemma hon henne och surra och så gav hon mig massage på mina onda, stela axlar och onda arm.
Sen vid halv nio kom Fredrik och hämta upp mig och då vi kom hem började DH och sen var det natten.
Och idag har jag inte gjort nå annorlunda alls, bara varit med Ozzy.
Och då vi gick ut då posten kom så öppnade jag trappdörren och där står postkvinnan och backa och säger jag låter er gå ut först, )jag höll i (Ozzy).Så släpper hon typ dörren på mig..
Sen då vi går in igen är hon utanför våran ytterdörr och typ gömmer sig i hörnet och ser rädd ut eller nå..?
Hahaha jag tänkte , det är ju bara en liten valp men okej.
hahaha, jaa vissa kanske är hundrädd.. :D

Idag klockan fyra ska jag promenera in till stan och träffa Emma.
Och då kommer Ozzy få vara själv i någon minut:) hoppas det går bra, men det tror jag nog eftersom jag har lämnat han själv då jag har gått ut med soporna några gånger och då har han inte brytt sig.

Nää nu blir det att fixa lite hemma.
Ha de bra.
kram

6 Dagen idag- sluta röka

Måndagen gick super bra eller rätt så bra iaf tänkte inte nå mycket på att röka, utom att jag kommer att klara det.
Sen då i tisdagen gick det lite sämre jag fick lov att köpa hem massa mentos och kulor.
Men det gick.
Onsdagen samma sak bara bra, bättre än dom andra dagarna.
Men sen då igår gick det inte alls vidare då jag for hem till mor och far, eftersom dom röker själv är det ganska svårt eftersom jag alltid brukar tycka att det är mysigt att sitta där i det lugna och röka, det gick bra tills klockan vart två, då var jag tvungen att be att få en cigg, så det vart bara en igår, men jag känner mig ändå stolt eftersom det blev ju ingen mer än den.
Och som sagt så har jag lovat mig själv att ta en om jag känner för det, för det kan ju gå lättare om man vet att man få om man vill och att det inte är någon stor grej av det.:)

Men det är ju iaf en början, kanske om en månad eller två kanske jag inte alls har nå behov av att ta en någon gång, vi får se.:)

Natten har varit HEMSK!
Jaa ni nu ska ni få höra.
Vi gick och la oss vid 22 men jag somnade kanske halv tolv och kändes som om jag hade nyss somnat och vaknar tio över tolv, rätt jag hade då hade Ozzy vaknat upp och ville ut..
Sen klockan ett vaknade han upp igen och då hade jag somnat typ halv ...
Sen halv två och då hade jag somnat 5 i halv sen somnade han om och sov till två och så höll det på så till 6 på morgonen och att jag hade typ inte sovit nå..
Och nu på morgonen ville han stiga upp kvart över nio typ jaa då var det bara att stiga uppp..
känns som om man har en säck till påsar under ögonen och ett kilo sand i dom, så trött är jag..
Men det får man väl leva med.

Inatt som kommer ska jag SOVA!
äntligen och skönt som fan ska det bli!

Ha en bra dag!:)
kram

Start för sluta röka -igen dag 2

Igår började det att anpassa sig och tänka sig in i att sluta röka.
Men gick inge vidare bra, eller iofs så ska jag kanske vara stolt för det var ju bara två cigg jag hade rökt.
Och idag har det inte blivit någon, men man känner sig rikgit rastlös och irriterad på allt istället och sugen på allt!
Det är ju nog att jag är rastlös för att jag inte kan fara någonstans och då jag åtminstonen gick ut och rökte fick jag som mig egentid för då slapp jag vara med Ozzy hela tiden och underhålla.
Men nu blir det att jag är med honom exakt hela tiden istället..

Shit, vad länge då jag tänker efter hur länge jag har rökt...
I hela åtta år ??!!
Hur kunde jag börja tänker man och jag vet exakt när och var vi var då jag började.
Jag hade sagt att jag aldrig skulle börja för att mina föräldrar röker och jag tycker det luktar äkligt och är allmänt ofräscht.
Och då jag och mina vänner var vid 13-14 årsåldern hade vissa av mina vänner börjat tjuvröka och frågade mig hela tiden om jag skulle smaka men sa starkt - Nej.
Men då en sommardag var jag med en av mina äldsta vänner på en brygga och hon hade snott cigg av sin mor och satt och rökte och vi var med två killar frågade hon mig om jag skulle smaka(då hade hon tjatat på mig hur länge som hellst att jag ska smaka om jag tycker om det) Så jag sa - Jaja, jag smakar på ett villkor att du slutar tjata på mig då.
Jag smakade och tog halsbloss och tyckte inte det var nå speciellt, eller jaa kanske lite gott .
Och som hon lovade så tjatade hon inte på mig en dag till för då var jag fast och ville att vi skulle fixa mera cigg.
I början var det att man skulle vara lite tuff och stor då man rökte.
Men idag ångrar man sig lite att man kanske var så lättpåverkad av just cigg, just för att det är svårt att sluta röka...
Kan då säga att mina föräldrar som jag vet har aldrig kommit på mig att jag rökte, utom en gång då pappa hittade ett ciggpack (fast det är hellt sant denna gång var det inte mitt, utan jag hade tagit hand om en väns pack så att hennes mamma inte skulle hitta de.)
Så jag nekade och han trodde då inte på mig, men den gången var de ju sant.
Sen första gången som mina fööräldrar som fick se mig röka var då jag och Jenny for och hälsade på dom någon gång på gymnasiet.
Då Jenny säger " följ med mig ut och rök"
Hahah shiit vad osäker jag vart då, men gjorde det och så kommer pappa ut.
Då kändes det lite sent för dom att komma och bestämma om jag ska röka eller inte.
Men han sa inget speciellt då.
Men idag kan jag då säga att min pappa speciellt pratar om att jag ska sluta och att det inte är nå bra att röka och han har läst i någon bok där det står allt om rökning och hur det påverkar ens tanke sätt och nästintill varje gång jag är där så påpekar han något om boken.
Visst det är jätte bra, men jag tycker att det är var och ens ansvar och vilja om man ska sluta eller inte, eftersom det är ju en själv man skadar..
Men jag känner lite granna då man röker att man är social och har mera saker att prata om, men man får ju vänja sig från allt detta.

Jag hoppas och längtar tills det går över att jag är sugen på en cigg!
För vi har inte alls råd att röka just nu, eller rättare sagt- vi vill hellre lägga pengarna på annat.
Men Fredrik fuskar eftersom han snusar och får ändå i sig nikotin..
Men ska försöka höra om han inte ska sluta med de också, det är ju lika bra då man ändå håller på.:)

Sist jag slutade röka så klarade jag 3½ månad, men denna gång blir det förevigt!
I början var de tungt som nu men då hade jag hela tiden nå att göra, sen så åt jag mentos och kulor ni vet för 1 krona.
Och en massa apelsin då jag vart sugen på att gå och röka.
Så nu idag får vi fara och storhanlda frukt till mig och annat nyttigt och kanske några förpakningar kulor.
Kan ju inte änu så himla mycket godis då jag knappt går till busshållplatsen med Ozzy för han får ju inte gå så långt ännu.
Då jag kan gå längre är på kvällar och helger med Ronja då, men det är ju inte ofta det inte så inte mycket godis denna gång.
Mera frukt och grönt!

Man får tänka på det positiva då man inte röker:
- Man får vitare tänder
- Man får bättre ods att inte få lugncancer
- Man blir lite rikare
- Kläderna, håret och händerna luktar inte
- Man blir piggare
- Jag får en finare hy( inte lika grå i ansiktet)
- Man får tillbaka smaklökarna (iaf lite granna)
M.M

Jag tycker det är lite jobbigt att titta på film ibland (även då jag röker) att alla röker eller någon röker för man blir mer röksugen då.
Eller det kanske bara är jag som är konstigt och tycker det.
Jag kanske är lättpåverkad på det, vem vet.

Men jag har bestämt mig för om jag någon gång blir jätte sugen på en så ska jag röka en men inte mer!
Bara för att lätta lite, visst det blir kanske lite svårare men det är ju bättre att jag bara röker en än tänker att " äh, nu skiter jag i det här och börjat om"

Men som sagt jag kommer att försöka göra allt för att lyckas denna gång !
Men vi får ju se ;)
Man kan ju inte göra mer än att försöka.

Haha upptäcker nu hur mycket jag har skrivit just om rökning, men det är väldigt mycket man kan skriva om det:P
haha
Så önska mig Lycka till !

måndag

Godmorgon!
Idag blev det att stiga upp stax efter 7 och gå ut med Ozzy sen så ville han inte somna om så nu sitter jag här framför datorn och hör han snarka :( Han lurade mig med andra ord.

Helgen har varit jätte bra, skönt att komma ut.
Fredagen jobbade Fredrik över så de blev att jag var bara hemma och storstädade och fixade sen då han kom hem for vi på frasses och tog hem mat och bara tog det lugnt och kolla film .
På lördag morgon klev vi upp vid nio tiden tror jag klockan var och gjorde oss i ordning för jag skulle till stan och han skulle göra nå.
Vid halv tolv for vi in och då träffade jag Charlotte, mycket trevligt vi tog en kaffe och surra, sen hade tiden gått och Fredrik skulle komma och hämta mig och då hade jag hunnit glömma varför jag hade farit in från första början - MASCARA!
Så det vart utan mascara igen, men får fara in någon dag bara snabbt och köpa en.
Sen var de jätte bra filmer på kvällen som vi såg och efter den vid halvtolv gick jag och Ronja på en långis i hela 1 ½ timma gick vi:) skönt!
På söndag steg jag upp vid nio och började göra mig klar och sen kom mina föräldrar och hämta mig så for vi mot kalix till min farmor.
Och Ronja fick följa med, fast sitta i bilen då min farmor är jätte allargisk.
Det gick jätte bra och mycket god mat fick man där!
På vägen hem åkte vi förbi Sofie, Robert och Cornelia och hälsade på en stund.
Efter det bar det hemmåt och kolla tv och busa med hundarna :)

Hahah då vet ni vad jag har pysslat med:P
Är som ganska trött:)

Jag ska väl gå och vila lite nu iaf.
Ha en bra dag!
kram

Snö igen!

För ett tag sen skrev jag inlägg att det hade kommit snö, men efter det hade landat på marken så försvann det då det vart regn, men nu har det kommit mycket mera snö!
Äntligen, så det kan bli sommar snart.
Sen är det lite negativt att de kommer snö, men kan inte gå in på det riktigt ännu här förän jag vet säkert.
Hemlis!
Hoppas iaf att allt blr som vi vill!!

Idag steg vi upp halv åtta och nu vilar Ozzy sen två timmar tillbaka, skönt då får man lite ego tid:)
Men ska snart väcka upp honom så jag kan hoppa in i en dusch.
Sen idag blir det att fara och fixa fars 50 års pressent, det vart inte av igår, så det får bli idag:)
Och ikväll är det " Mammas pojkar" och "Lyxfällan".
Snart snart snart är det helg! Efterlängtat, då ska jag sova vääääldigt länge och hela nätterna!
Har tänk också fara in till stan och kolla lite granna och bara få vara hemifrån en stund och på söndag ska jag och mina föräldrar fara till kalix och hälsa på min farmor och då kommer jag att ta med Ronja så Fredrik får vara lite ensamtid med Ozzy:)

Jag trodde att vissa människor hade växt upp lite granna, det har ju ändå gått två år nästintill, men jag hade så FEL!
Tycker det är lite synd att man inte kan gå vidare och berätta vad som egentligen hände, så man kan få en förklaring till det.
Men jag förväntade mig inte att få det heller.
Du är precis som du alltid har varit.
Att aldrig kunna reda ut saker som har hänt och bara ignorera dom och säga att du inte vet vad som hände och bara skita i det jobbiga...
Konflikträdd kallas det, det är vad du just är.
Trist!
Tänk på att jag alltid har ställt upp på dig då du har behövt det, vad som helst har jag hjälpt dig med då du har behövt det.
Har kommit mitt i nätterna bara för att du behövde någon att prata med, har hjälpt dig med dina fobier och allt där till.
Men vad fick jag tillbaka? - Besvikelse och baktalare.


Nu ut med Ozzy sen duschen.
Ha de bra:)

tråkiga onsdag...

Dagen idag har varit väldigt trist har som inte gjort nå speciellt, bara tvättat, hängt upp den stoppa in en ny, plocka i ordning till middagen.
Och såklart varit ute en miljon gånger med Ozzy :P
Pratat i telefonen och kollat våra bästa år.
Och nu väntar jag som vanligt på att klockan ska bli fyra så gubben kommer hem, då blir det att äta middag (fiskpinnar och mos) och sen  ska vi fara och fixa fars 50 års present, eller frakta den :)
Sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på.

Ha en bra dag !

Tjo!

Goddagens!

Inatt har det varit en hyffsad natt, Ozzy har bara vaknat en gång och då var klockan kanske halv tre eller nå liknande och då gick vi ut direkt och då jag stoppade ner honom på gräset kissade han på en gång!
Sen upp igen och sova och han somnade ganska så fort efter jag la ner han.
Sen gick Fredrik ut med honom vid kanske sex och sen sov han till halv åtta och ville vakna men jag lät han somna om till halv nio- Superskönt!!

Sen har vi varit ute och busat och inne och busat, sen vid tio tiden somnade han igen och då passade jag på att sitta framför datorn och tvn och surra med Jenny gumman!
Halv elva var det dags för våra bästa år:P
Vid kanske kvart över tolv väckte jag upp han och gick ut med han och sen har jag hunnit duscha och gjort mig klar och varit ute med honom igen och busat.
Och man kan säga att han kan SITT nu, väldigt duktig är han på det, varje gång vi ska gå ut får han sitta ner då jag tar på kopplet sen då vi kommer in sätter han sig ner igen för att ta av det, men det ända som är lite jobbigt för honom är då vi ska ge han mat, att han inte vill itta då och bara vill fram till maten men framåt går det !

Och nu sitter jag bara att denna dag ska gå åt så man kan se DH ikväll !:)

Är det någon som ska vaccinera sig mot svininfluensan?
Mina föräldrar ska vaccinera sig idag.
Men jag känner nog för att INTE göra det faktist, trots att det kanske är bra att göra det ifall man skulle bli sjuk.
Men andra sidan tänker jag, " det händer inte mig" men man vet ju aldrig, bara för att jag tänker så kanske det händer mig.?
haha jaa jag vet inte man kanske  ska ta sprutan iaf?!
Någon som har någon komentar angående det hela?

Ha en bra dag!
kram

Jäkla skit måndag!

Hahah eller den har ju nyss bara börjat men ändå, det är för att jag längtar tills helgen kommer så jag kan få sova en hel natt , eftersom jag tar hand om Ozzy på veckodagarna och stiger upp och ut med han mitt i nätterna så är det Fredriks tur på helgerna eftersom då jobbar han ej. :)

Jag har haft en super mysig helg, men massa film och gomat och mycket snaks!
I fredags såg vi filmen "man on fire" och den har vi sett tidigare men är väldigt bra.
Man förstår som inte hur man kan kidnappa någon annans barn och kräva pengar av föräldrarna, eller visst det är ju en smart idee eftersom man kan ju få rejält med pengar, men stackars barn som utsätts för det!!
Kan du säga att jag hade gjort liknande sak och döda hela bunten som hade tagit mina framtidna barn.

Och på lördagen blev det fläskfile och pommes med bea sås, super gott!
Sen kollade vi på "tre systrar och en mamma" och den var ganska bra ändå:)
Vi var även förbi mina föräldrar med hundarna för att dom skulle få se hur dom busade ihop:)
Gick super bra då vi var där också.

Och igår blev det att vi for till Karlsvik och släppte hundarna, Ronja tyckte det var ritkigt kul att få komma ut och göra nå annat än att vara med lillgrisen ;)
Och för Ozzys del verkade det som om han tyckte det var stort, eller det såg som ut som det men han sprang ändå kanske en meter in i skogen för att prova, resten av tiden gick han vid oss och strosa :)
Sen for vi och stoppa fast kuppevärman till bilen i Rutvik och efter det for vi och kollade och "varghunden" fanns att hyra, Fredrik har sett den filmen för kanske tio år sen och ville se den igen för tydligen är det en riktigt varg i den och den har iaf bott här i LUleå .
Men vi fick inte tag i den någonstans sen bestämde vi oss att höra med Fredriks syster om vi kunde få låna hennes dator och ladda ner den, och det fick vi.
Det var en väldigt bra film måste jag säga, hellt värt att se!
Sen så lagade Gubben min mat åt mig igår, vart kött i någon sky fast tjockare och pasta, super gott!

Känns super skönt att Ronja och Ozzy går i så bra ihop då dom busar, eller rättare sagt att dom växer ihop med varandra och blir lugnare och inte hela tiden busar.
Ronja låter Ozzy hoppa och ligga på henne hur han vill, rengöra henne och allt!
Super duktig är hon! och även han då men han är ju bara en liten skit så han förstår ju inte så mycket av livet ännu:P
Han har nästan lärt sig sitt och det är Adams förtjänst, för då dom var här för någon vecka sen så höll han på och sen dess har det gått jätte bra då man ber han sätta sig:)

Idag blir det att bara vara hemma och ta det lugnt och vara med Ozzy :)
Sen kanske det blir ett litet äventyr :)) vi får se, håll tummarna!

Ha en bra dag!