Mycket avklarat idag

Dagen började med att jag vaknade 7.15 och var kissnödig som vanligt :P Och då jag kommer från toan kollar jag ut på vädret och det är stålande sol och sen kollar jag på mätarn och den är på hela 50 grader, haha då hade ju solen legat på den.
Sen gick jag och vila ett tag till och vid kvart i tio kliver jag upp och duchar och tar fram frukost och väcker gubben sen efter vi ätit far vi till Sofie och solar sen blev det att fara hem och verkligen storstäda.
Jag skojar inte, det behövdes.
Vi dammtorkade överallt, diskade, tvättade, bäddade rent, dammsög, skura, rengjorde akvariumet och tog ut alla sopor!
Shiiit vad det var äkligt här hemma!
Men nu är det super fint!
Vi hade nämligen inte dammsugit på fyra veckor och då kan ni ju bara tänka er hur det såg ut på golvet, då vi har en hund som byter till sommarklänning :P hihi
Och nyss hade jag ordnat att vi skulle få äta taccos, det var riktigt gott det med!
Denna gång hade jag varit och köpt på ica det som fattades och så köpte jag mera saker man kan ha  i, och då jag for och handlade tog jag bara med mig 100 kronor men det vart 102.50 men han som satt i kassan var nog snäll och gjorde satt det vart hundra jämt! Mycket uppskattande!

Och nu är Fredrik och bakar en tårta med hans syster till hans mamma sen så kanske vi ska åka in till stan och se Gert Fylking och Robert Aschberg, beroende på om vi är för trötta.

Kommer lite bilder här någon dag framåt på lite allt möjligt!
Ha en trevlig kväll!

En dag på storheden med syster och C :)

Tisdagen blev att Sofie och Cornelia hämtade upp mig, då for vi och fixade lite på Komvux, eller jag och Cornelia satt kvar i bilen och hon somnade av tristhet :P hehe nä, men hon var lite trött, sen for vi till Blick Optik där skulle Sofie lämna mera papper och sen bar det av till storheden där vi skulle.
Då vi kom fram for vi till Coop Forum då lillan ville äta lite, sen var det blöjbyte och sen gick vi en sväng där inne och kolla lite på allt möjligt, sen bar vi av mot HM, där fastnade vi i ca en timma, köpte tre par ballerinastrumpor för 59.50 och denna gång passade dom riktigt bra!Och så blev det ett par strumpor till Cornelia, som passar till hennes nya klänning.
Sen blev det att gp på Willys och titta lite, och då vi skulle betala så var det jätte lång kö och så hörde vi i högtalarn att det skulle komma någon till någon av kassorna så vi räjsade fram och tillbaka för att hitta, och till slut hittade vi den ;) hihi vi skrattade så himla mycket. :P
Sen bar det av hemåt till gstad för att lämna av mig men innan vi for från parkeringen rensade vi lite ur bilen, och jaa ;) hihi det vart ganska mycket.

                       

Måste också bara säga att Jag älskar dig Sofie, du är min bästa vän och bästa syster yster!
Du betyder allt!


Så himla trist..

Vi fick ju lägenheten på Bergviken om vi ville, men nu är det så att föreningen vill inte att han hyr ut den då han haft den ut den på försäljning och menar då att han måste sälja den istället..
Så under kan ju ske att dom ändrar sig men det tror jag då inte.
Precis då man har typ börjat lugna sig efter allt lägenhetssökande så händer det här, men men då är det ju bara att börja om igen från noll och söka vidare...
:(
Kanske någon dag hittar vi någon lika fin som den som vi kan flytta till, men när är bara frågan..
Så himla trist, jag som vart så kär i den och allt :(

Jaja nu börjar sökandet igen på nytt, så då vet ni vad jag kommer att göra varje dag klockan nio, att återigen sitta och klocka Lulebo och titta på blocket som en dåre för att försöka hitta något större än denna trånga etta med övermöblering snart...
Så håll tummarna igen att vi hittar någon snart, mycket snart!

Kollade på aftonbladet och hittade :

Lite olika namn som är vanligast i olika länder :)
Kan ju vara roligt att läsa.

NORGE 2008
Flickor: 1. Linnea 2. Emma 3. Sara 4. Thea 5. Nora

Pojkar: 1. Lukas 2. Mathias 3. Markus 4. Emil 5. Kristian

 

DANMARK 2008
Flickor: 1. Sofie 2. Laura 3. Freja 4. Mathilde 5. Caroline

Pojkar: 1. Lucas 2. Mikkel 3. Magnus 4. Frederik 5. Mads




FINLAND 2008

Flickor: 1. Maria 2. Emilia 3. Sofia 4. Olivia 5. Aino

Pojkar: 1. Juhani 2. Johannes 3. Mikael 4. Matias 5. Onni

 

ISLAND 2004 - 2007


Flickor: 1. Sara 2. Anna 3. Emilía 4. Katrín 5. Eva

Pojkar: 1. Jón 2. Daníel 3. Aron 4. Viktor 5. Alexander


USA 2008

Flickor: 1. Emma 2. Isabella 3. Emily 4. Madison 5. Ava

Pojkar: 1. Jacob 2. Michael 3. Ethan 4. Joshua 5. Daniel


ENGLAND & WALES 2008

Flickor: 1 Ruby 2 Olivia 3 Jessica 4 Grace 5 Sophie


Pojkar: 1 Jack 2 Oliver 3 Charlie 4 Alfie 5 Harry

SVERIGE 2008


Flickor: 1. Maja 2. Julia 3. Emma 4. Elsa 5. Ella

Pojkar: 1. Lukas 2. Oskar 3. Elias 4. William 5. Hugo


Godmorgon!

Idag klev jag upp vid åtta :P, det börjar bli att jag stiger upp tidigt nu för tiden.
Jag har nyss duschat med min nya duschkräm oj vad gott den luktar, Honung tror jag det var :)
Där har ni den! :)

Och nu ska jag göra mig i ordning och äta frukost, sminka mig och klä mig sen blir det ut och gå med Ronja och senare kommer Sofie och Cornelia och hämtar upp mig då ska vi fara på storheden och titta lite och sånt .

Igår efter Fredrik slutade jobbet for vi till örnäset där vi skulle kolla på lägenheten men hon var inte hemma och svarade inte heller då vi ringde, vi hade bestämt tid med henne kvart över fyra, men tydligen så förstod hon inte det.
Så vi for då till storheden och storhandlade och sen for vi hem och lagade Kycklingwook och Fredrik ville ha ris till så då fick han det också.
Sen provade vi ringa henne igen och då till slut svarade hon, och då fick vi komma och kolla efter åtta, då vi ringde henne påvägen så sa vi att vi är där om en min och då vi kom och plinga på så tog det kanske 5 min innan hon öppnade, det var en kvinna i 30 årsåldern och verkade ha bra hörsel och allt, men ändå tog det så länge, iaf lägenheten var inte alls fin, som Fredriks mamma sa "den var lite Ruffig" hihi så sant så.
Så då vi kom hem igen så tackade vi nej till den och nu ska vi ta den på BERGVIKEN !!
jaaa, vad roligt, det ända problemet nu är att vi väntar på att Bostadsrättsföreningen ska godkänna att han som äger den hyr ut den.
Så det är fortfarande lite osäkert, men om allt går som det ska, flyttar vi den åttonde juni!
Hihi jag längtar riktigt mycket!
Stor balkong och allt, vi har till och med planerat hur vi ska ställa möblerna, genom att rita upp allt :P hihi
Och sen efter det var det ut och gå och leka med Ronja och sen vart det natten :P

          

Kommer mer uppdatering under dagen eller kvällen.

Jag ber om ursäkt för dålig upptatering :)

Sist jag skrev var i tisdagskväll, och sen dess har det hänt lite grann :P
På onsdag blev det att fara till Emma på morgonen efter jag hade varit ut med Ronja, var mycket trevligt och länge sen sist vi satt och surra.
Sen vid två tiden kom Daniel till tuna efter han hade rensat i sitt garage och så for vi till honom och bestämde oss för att äta bullens pilsner korv med bröd, då vi gick till ica regnade det inte alls, men jag sa att vi skulle ta med paraplyet, tur var det för då vi kom ut från ica tokregnade det.
Sen gick vi till systemet och handlade lite och sen till han igen och där kom Robin och hämtade upp oss så for vi till Annelie här på gränderna och drack någon öl, det var mycket trevligt.
Lite intriger vart det under kvällen men inga märkvärdiga. :)
Och sen då jag kom hem hade min gubbe också kommit hem från Gällivare för gott!! oj vad bra!



På torsdagen vaknade vi upp vid halv elva och gjorde oss klara för att åka till min farmor som fyllde 70 år, shiit jag kan inte tänka min att hon är så gammal eftersom hon ser så ung och pigg ut.
Det var riktigt trevligt att fara dit, väldigt mycket folk också, men inte så många som jag kände.
Sen då vi for hem körde vi min faster hem och sen for vi och släppte Ronja, efter det for vi hem och åt köttbullar med mackaroner och brunsås.
Det blev en riktig slökväll efter det, vi låg i sängen och kolla tv och bara tog det lugnt.

Fredagen blev att fara in till Charlotte och vara med henne ett tag och sitta ute och försöka sola på floras.
Sen kom Fredrik och hämta upp mig så for vi till Rutvik och hälsa på och lånade deras dator, då vi inte kan koppla den här datorn till tvn.
Sen for vi till ica och köpte nå Fransyska kött eller vad det var, det var inte ritkgit lika gott som vi hade förväntat oss, men det gick att äta.
Sen laddade vi ner "Crank" fast tvåan vad den nu hette, riktigt bra men det kommer att komma en trea också, det är lite dåligt bara.

Lördagen var en riktig slödag och gjorde inte mycket under dagen, for bara till Rutvik och fikade.
Sen var det bränna en massa cd-skivor och se på film och äta glass!
Och vara ute med Ronja i lekparken här på gränderna.
           

Igår söndag for vi till karlsvik och gick med Ronja i skogen vid sandgropen och sen vid Arkus, Arons vad det nu heter och där tycker hon det är speciellt roligt för det är kvar snö :P
Sen gick vi in på badet och kolla runt lite grann, oj vilka moln det var.
Och sen for vi hem och gjorde korv och pasta - gott!
Vid nio började filmen "Click" den är riktigt bra.
Om man är som jag tänker man till i den efteråt, att man inte ska ta sina nära och kära för givet, eftersom livet kan ju faktist ta slut eller bli hellt annorlunda än vad det behöver bli.
        

Och nu idag vaknade jag upp då Fredrik for till jobbet och så smsade Jenny och så har jag hunnit surra en massa med henne.
Och nu börjar jag känna mig riktigt hungrig och ska gå och göra lite frukost sen gå ut med Ronja och sen göra mig klar för dag.
Idag efter fyra blir det att vi ska fara och kolla på Lulebo lägenheten, och om den är fin som vi vill ha den flyttar vi dit, annars så har vi fått den på Bergviken men tycker att den har lite för hög hyra, men vi får se senare idag vad vi väljer.

Godmorgon och ha en bra dag! :)


Kvällsfika

Macor med ost och Oboý
Sen efterrätt Ananas!
MUMS.



Självklart!

Jag säger bara "Självklart" - Ja, det är ju självklart att vi är etta nu på en av Lulebos lägenheterna, så nu i helgen blir det att kolla på den, det är en två på 57kvm och på örnäset men en mycket mindre balkong än den vi hoppas på, på bergviken.
Och nu i helgen hör han på bergviken av sig och berättar om han valt oss eller kvinnan, och om han inte vill ha oss ska vi ha bestämt oss om vi vill ha den på skurholmen, så det är mycket nu med lägenheterna, men jag hoppas iaf på den på bergviken!!

Idag gick jag över till Anna och skulle vara med William under tiden hon for på apoteket, då lillen har blivit sjuk, det gick riktigt fort medans hon var borta, han satt i babysitsen och jag gungade och bad han slappna av, för han använder vänster arm och gungar stolen, men jag sa att jag kan göra det, då mös han ner sig och somnade, då Anna kom hade hon köpt en glass åt mig - mums och så såg vi på film :) Den var lite lustig .
Sen gick jag hem och gick ut med Ronja och tog det lugnt.

Vid fyra tiden kom Sofie och Cornelia och hämta upp mig så for vi på Dollar och så köpte jag tvättmedel, 5 kilo för 40 kronor mycket billigt!
Sen for vi förbi storheden och där hittade jag ett par ballerinastrumpor :)
Mycket fina och billiga.

Och nyss kom jag hem och åt rester från igår som blev över och nu snart ska jag ut och gå med Ronja :)

Senare ikväll är det Desperate Housewives!!Så himla bra program!






Middagstips

Lax och taiwook med vitlökssås!



Mums mycket gott!!

Lite av varje :)

I fredags for vi till Rutvik och grilla kött vi hade i frysen, mums det var riktigt gott!
Efter vi hade ätit började Fredrik och tvätta bilen och jag och Ronja satt och kolla på och solade :)

                   

Sen for vi hem och tog det bara lugnt och såg film :)
Under lördagen for jag in till stan och träffa Charlotte och satt på Floras och drack kaffe och solade hela dagen till typ fyra, då for jag hem och var bara ute här i gstad och solade och pratade med Jenny i tele :)
Sen vid sextiden kom Fredrik och prockade upp mig så for vi och hämta Ronja från Rutvik ( hon hade varit där under dagen då Fredrik hade varit och kört cross)
Så for vi hem och gjorde köttbullar och mackaroner, det var gott :)
Sen blev det en massa film som var på tvn och bad sen då jag skulle stiga ut duschen så halkade jag och fick två jätte stora blåmärken på knäskålarna :( ont..

På söndagen klev jag upp först och började göra mig klar och diskade och fixa lite i lägenheten och sen vid tolv vaknade Fredrik upp och så åt vi frukost och for till Rutvik och skulle tömma ett släp med fullt av löv!
Shiit vad fullt det var och det var bara från deras gård.
Efter vi hade gjort det åkte vi och crusa lite bil runt om i Luleå och släppte Ronja så hon fick springa av sig lite, och sen klockan fyra for vi till lägenheten på Bergviken - oj oj oj vilken fin lägenhet, stora rum överallt, frächt överallt, toan var inte renoverad nå men såg ut som en fräch toa från Lulebo bara, sen balkongen var hur stor som hellst!
Det är en kvinna som ska titta på den också i veckan så det står mellan oss och henne, förhoppningsvis är lägenheten inget hon vill ha så att vi får den, känns nästan som om jag redan har flyttat in ;)
Hihi jag vart kär i den, men ska inte hoppas för mycket bara.
Men HÅLL TUMMARNA stenhårda!!

   

Sen for vi till Östens Pärla och åt ! ( kina restaurang)
Och hem och titta på en film som var på fyran :)
Inatt for Fredrik igen :( men han kanske kommer hem nu på onsdag redag, eftersom det är någon röd dag eller nå :)

Nu blir det frukost och göra mig i ordning för en solig utedag! :)
Hörs senare.

Lägenhetsvisning

Glämde att säga:))
Imorgon kommer han från bergviken som hade en lägenhet att ringa ochh säga vilken tid på söndag vi får komma och kolla på hans lägenhet!
Hoppas det är fin och allt, och att vi får den!
Så håll tummarna för mig och Fredrik!!!
HIihi vad skönt det kommer att bli, då man har flyttat till en större lägenhet! :)

Igår och idag

Igår bar vi av jag och Ronja på en lång promenad, ända till mjölkudden, det är drygt över en mil :)
Då vi kom fram var Ronja hellt slut men ändå busig.
Det tog bara en och en halv timma att gå, en skön stäcka.:)
Vi for hem vid sex tiden, och då var det bara att sätta igång med storstädningen innan Fredrik kom hem :)
Vid 7 kom gubben min hem och då tog vi det lugnt ett litet tag och sen vid 8a så for vi till skurkolmen och kolla lägenheten igen, och han tyckte den hade potetial till att bli fin, så vi får se, båda tycker att hyran var för hög.
Sen for vi och köpte god pizza på matstället, mums var det, sen gick vi och badade ett tag och sov.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, bara ätit frukost och pratat med Sofie i telefonen och nu snart ska jag hoppa in i en dusch.
Sen får vi se hur dagen blir.

Långis idag.

Snart blir det en lååång promenad :) shiit vad jag gruvar mig, vi får se hur set blir, nu måste jag duscha, sen klocka Lulebo sen går vi :)
Det skriver mera och berättar om dagen senare .

Ha en super bra dag!

Allt möjligt :)

Idag har det varit full rulle, som vanlig med andra ord nu för tiden.
Vid två tiden cyklade jag till vårdcentralen där Sofie och Cornelia var, hon gick in till doktorn medans jag hade fått i uppgift att ge lillan lite mat, men det dög inte alls, då försökte jag gå omkring med henne, men det var inte heller nå roligt tyckte hon sen gick jag in i skötrummet för jag tänkte att det kanske var nå i blöjan som hon störde sig på, men inte det heller, toksvettades gjorde jag och just som det var kom Sofie in i rummet.
Och det som det var, var att hon var ju bara trött.
Hihi , tur att Sofie inte var långt borta, lillan brukar annars vara riktigt lugn och snäll men det är inte alltid lätt att tyda vad hon vill. :) Men det gäller ju bara att lära känna henne så kan man.
Så vi la henne ner i soffan med mysfilten och Sofies tröja så somnade hon på bara någon minut!
Sen For vi till storheden där Sofies arbetskollega var och gick runt på alla affärer och varenda gång vi skulle fara någonstans med bilen var det nå konstigt Sofie gjorde med bilen, utanför HM så glömde hon att ta ut nykeln och låsa den, utanför Lindex körde hon över en trottoar, utanför Jysk var hon utanför rutan båda gångerna hon försökte fixa till det.
Haha, undra om hon fick körkortet på posten ;)

                       

Sen efter vi hade varit klart på Storheden körde hon hem mig och då var det bara att äta någonting då jag bara hade ätit frukost, då vart det stekt ägg med baccon och två mackor med keso, tomat, gurka, aromat, skinka :) och till det vart det att dricka juce!
Jag och Ronja tog en promenad efter att jag hade gett henne mat och sen till nio var det Gray´s!
Efter det vart det en till promenad eftersom min cykel stod utanför vårdcentralen och min kära syster nämde idag att jag kanske inte borde ha den där då den kan bli stulen, så vi traskade dit.
Och då fick jag chansen att träna Ronja nu med cykeln, eftersom hon blir hellt ivrig på framdäcket och vill vara före det så tänkte jag att jag kan prova gå med cykeln så hon lär "känna" den istället för att bara sätta igång och cykla och tro att hon ska kunna från början, det tog hela 35 minuter innan vi var hemma, då jag var tvungen att stanna och få hennes uppmarksamhet, men i slutet blev det bara bättre och bättre, så jag provade att cykla lite, och det funkade bra!
Men mera träning behövs.
Får se om det blir en Pomenad imorgon eller om jag ska våga ta cykeln.
Vi får se :)

Har även tvättat två tvättar också och hängt upp, det är så bra att ha en tvättmaskin hemma istället för att behöva gå ner till en tvättstuga, man tvättar kanske lite oftare än vad man behöver, men det är bara skönt att kunna göra det när man vill utan att behöva boka en tid hela tiden, och då är det ju inte säkert att man kan, för det kan ju komma upp nå hellt tvärt.
Nää, jag vet inte vad jag skulle gjort utan en nu då man haft en ett tag. :)

Saknar min Gubbe, han kommer hem imorgon , det ska bli skönt!
Tydligen så kommer han att vara där borta hela månaden ut, men det är ju som bra på ett sätt iaf.
man får tänka positivt bara, det går ju fort!

Nu blir det att städa lite och sen gå och sova. :)

Sovmorgon till max!

Idag fick det bli en rejäl sovmorgon!!
Klev upp som vanligt vid kvart i nip för att klocka Lulebo och som vanligt utan resultat :( men nu är vi 4 och 5 på lägenheter på Örnäset, men det är ju inte så stor chans att vi får någon av dom heller..
Men vi får ju också se om Fredrik tycker den på skurholmen är fin också, då blir det att vi flyttar!
Jag längtar rejält mycket efter ett sovrum, just nu bor vi tre i en liten etta, med fullt med möbler och snart kommer våran soffa och tv bänk, så då blir den ännu mindre. :P
Efter jag kollat klart gick jag och sov igen, för jag orkade inte alls kliva upp, så himla slut, kanske beror på promisen igår?
Och nu klockan två kommer Sofie och lill Cornelia till gstad, och då ska jag passa henne en stund medans Sofie är hos doktorn. :)

Ha en bra dag, skriver mera senare!:)
 

Hurtig är man nämligen!

Idag har jag och Anna cyklat till storheden och tillbaka och då vi skulle hem ville hon cykla min väg istället för hennes väg som hon hittat, eftersom det var en brant uppförsbacke.
Men då istället fick vi motvind! Haha, gick inte att luras.
Då vi kom till gstad gick vi till henne och åt lunch, mums vad gott det var.
Sen var det bara att gå hemåt och gå ut med Ronja och duscha av mig men mitt var det var i duschen ringer Anna och frågar om jag har varit ut med hunden, och om jag vill följa med till stan en sväng, givetvis vill jag det.
Men då var det bara att skynda gärnet på med kläderna och blåsa håret och sminka mig, eftersom Johan skulle köra oss och hade lite bråttom.
På stan hittade vi en söt liten klänning till hennes vän som nyss fött barn.
Och sen bar det av till Helena H och umgås med henne och så hade ju hon rensat i hennes garderob så då var man tvungen att passa på att kolla vad hon hade tänkt ge sig iväg med, så lite fynd vart det!
Och Helena, jag måste bara säga att du måste verkligen lära dig att laga mat :P hihi, så söt, hon står framför spisen och vips går hon iväg och gör nå annat så det vart lite bränt.
Hihi eller hon kanske bara är distraherad?
Sen vid halv sex tiden kom Daniel till Tuna och så gick vi mot gstad, shiit det känns i benen att man har använt dom idag.
Mycket bra, då kommer man få bra motion och kondition, härligt!
Som Anna sa, nu kommer vi få en fin skärt då vi cyklar.
Tillslut kom vi hem till mig och då var det bara att gå ut med lillgumman en sväng.
Sen in igen  och vänta på att Jessica ringer till en så man ska beskriva vägen åt henne, för hon skulle nämligen lura Daniel, han visste inte om att hon skulle komma :)
Vid nio blev det Desperate Housewives och Annanas :) Mums till det också!
Och nyss pratade jag med Älsklingen, saknar han väldigt mycket och vill att han ska börja nu nu nu och jobba i luleå!
Nu blir det att äta nå kvällsis och sen gå och lägga mig.

Godnatt och sov gott, dröm sött!

Lägenheter

Idag blev det, det vanliga att stiga upp och kolla efter någon direktbokning men utan resultat igen :(
Sen har jag och Ronja bara tagit de lugnt under dagen och varit ut i det soliga vädret, tills Anna skrev att jag skulle komma över ett tag, så då vart det att vara där ett tag och kolla upp när och vad hamnen heter som dom ska släppa av mig på, det är nämligen så att Anna och Johan ska bila ner till Stockholm till båten Cinderella och då ska jag åka med och ta bussen till T-Centralen och sen tåget till Jenny!!
Men det är inte hellt hundra ännu att det blir av, men hoppas det iaf, för jag saknar min gumma!

Sen kom Daniel till gstad så åt vi och gick ut med Ronja och kastade lite boll med henne sen for vi till Skurholmen där jag hade fått svar idag att vi kunde komma och kolla på den och den var hellt lagomt stor i alla rum, liten frys :(, ballkong men litet badkar.
Sen tror jag att alla tapeter var typ bearsa, och var lite tråkigt, men då jag pratade med Fredrik om den sa han ju att man kan ju tapetsera om så det blir finare, jaa det är ju sant.
Sofie tyckte också om den och skulle själv kunna flytta in där om hon skulle det, men jag vet inte riktigt vad jag känner.
Behöver att Fredrik också tittar på den så vi båda får se hur den är, det kanske bara var att jag behöver se den ännu en gång kanske.
Och nu då vi till och med får den om vi vill känns det ju som roligt om den kunde vara bra, men vi får se till helgen om vi tar den eller inte.
Ska nämligen dit på fredag igen och titta och prata med han som hyr ut angående frys och om man kan tapetsera om.

Men sen så väntar vi på att en annan lägenhet på Bergviken han som äger den ska nämligen höra av sig efter Torsdag och säga om vi får komma på visningen, och jag tror nog att den är ännu finare än den här.
Så lite beslutångest över det också.

Vi får se hur det blir.
Kanske till och med kommer upp den perfekta på Lulebo, vem vet :P

Och nu snart blir det ut och gå med Ronja och sen hem och äta lite kvällsfika sen sova.
Så godnatt på er.


Mirre

Fredag den 8 maj 14.30 avlidades familjens katt som har funnits med oss i 19 år.
Mirre och jag har både varit vänner och ovänner, jag kommer ihåg då vi bodde på gränderna och hon var en utekatt och satt i fönstret och väntade på att någon skulle släppa in henne.
Sen då vi flyttade till mjölkudden ville vi inte ha henne ute nå mer då vi bodde på andra våningen och då hon fick kattungar och jag snodde en till mitt rum, då vart hon inte glad på mig.
Då hon jämt attakerade mig på benen på morgonen då jag skulle till skolan, då jag inte vågade gå ut ur mitt rum.
Då hon och jag blev vänner efter det och mös tillsammans.
Både gott och ont.
:) En riktigt fin katt
Kommer alltid vara bland våra tankar, och hon har det bra nu i katthimmeln !





Bilder



Fredriks tårta ;)



Cornelia i Babysitsen.



Lillen i vagnen då det guppade lite ;) hihi.



Ronja myser i sängen :)

Snabb uppdatering

Lite uppdatering av helgen.

Fredagen som jag skrev i tidigare att det skulle bli en ny bil, men det blev det inte som tur var, tycker verkligen om den som vi har nu.
Sen blev det tårtbakning och den vart supergod! en 9 av 10 o får den!:)
Och på kvällen blev det en massa film som var på tv faktist - Panic room , Loser och sen blev det sängen :)

Lördagen blev det att fara in till stan och träffa Charlotte som jag inte har sett på hur länge som hellst!
Vi gick till TA och tog en mint latte mycket gott och väldigt trevligt!
Vid fyra tiden blev det att gå till Daniel och bli bjuden på middag - Lax med wook, riktigt gott!
Efter det blev det litet smakprov av Tequila ;) mmmm vad gott det är! Man kan verkligen dricka hur mycket som hellst av det.
Sen kom Gubben min och hämtade mig och så körde vi Daniel till Örnäset.
Och vi for hem och så kom hans syster och åt lite tårta och såg Robinsson.
Sen for vi och köpte en massa godis på godishuset och film - Danny the dog tror jag den hette, inte så värst bra men gick att se iaf.

Och nu Söndag har jag och Ronja bara tagit det lugnt och suttit framför datorn och tv och glott, men på en stund ska vi gå på en långis.
Och i natt far Fredrik till Gällivare igen :( Men snart kommer han hem för gott det ska bli skönt att slippa sova själv. :)

Ha en bra dag!

Onsdag - Torsdag - Fredag

Onsdagen började med att kolla efter lägenheter, men utan resultat.
Sen ringde Anna och frågade om jag skulle komma över och äta lunch med henne, mycket gott- lax och potatis!
Senare vid fyratiden kom Sofie och Cornelia och hämta mig så for vi och handla lite och fixade och dona sen hämtade vi upp Ronja då vi skulle sova i Persön, det var riktigt mysigt!

Torsdagen vaknade Ronja vid sentiden och vägrade somna om :( typiskt!
klev upp åt frukost och sen gick vi ut och gick!
Sen passade jag Cornelia medans Sofie och Robert tapetserade.
Mycket trevligt var det!
Sen vid sextiden kom Fredrik och hämtade upp oss, då for vi hem och tog det bara lugnt.
En mycket tidig kväll blev det.

Fredag idag och vi har varit och kollat på en ny bil men jag tycker inte riktigt om den, men vi får se om det blir den.
På en liten stund ska vi börja baka tårta, det ska bli gott :) hihi!
Vi får se vad som händer mera idag.

Ha en bra dag!

Idag är ingen vanlig dag..

För det är FREDRIKS födelsedag!!
Grattis på dig gubben min, och hoppas du får en fin dag!
Jag älskar dig!

Gamla och nya bilder.



Älskling, lite inne i tvn.
Saknar dig jätte mycket!!



Sofie och jag förra julen, vill ha mitt långa fina hår!



Jenny nu på nyår, saknar dig arselbarn!



Mirre, mina föräldras katt. 19 år gammal i sommar.



Cornelia, Lillstumpan har lite flottigt hår.



Ronja, idag efter bus.


Jävla bajs tv!!

Eller rättare sagt uppkopplingen!!
Då man typ äntligen längtar till att få se ett program så funkar inte uppkopplingen!!
Och deras hemsida fungerar inte heller, och det fungerar inte heller att ringa dit!
Väldigt trist då man för en gångs skull ska se nå bra...
Hur länge kommer det vara problem nu då?
Ursch man borde starta ett eget kanalbolag så gör man att det alltid fungerar, och om man ska ändra något eller nå så kan man ju göra det på natten då ändå ingen direkt är vaken.
Skiiit tv!!

T-shirtarna

            

Den blåa t-shirten är från HM och kostar 149:-
Och den vita med hjärtat är från Vera moda och kostar 129:-



Vilka är folket som läser?

Ja vilka är ni egentligen som läser?
Då man kollar på " Live traffic feed" så står det tex att någon har kollat från Gammelstad och då antar jag att det är Anna och då det står från malmö så antar jag att det är min kusin Andreas, men det är ju inte heller säkert på att det är.
Så vem är ni resten som läser?
Nyfiken som Nicke! :P





Gårdagen och Morgonen idag.

Igår då jag vaknade så vart jag riktigt rädd eftersom Fredrik inte var kvar i sängen då jag vaknade, han hade farit på natten mot Gällivare men jag hade inte hört nå då han for.
Då satte jag mig framför datorn och skulle klocka Lulebo så man får någon direktbokning - men det fanns inte någon där vi ville bo :( Typiskt!
Sen gjorde jag frukost åt både mig och Ronja gick ut med henne på en halvlångis och sen gick vi hem så gjorde jag mig klar och for in till stan med Anna och lille W, hon gick och klippte sig jätte fint och jag försökte hitta någon tröja man kan ha till leggings på en vardag och inte bara fest tröjor, och hittade bara en T-shirt, vit med gråa rosor i form av ett hjärta, super fin!
Sen orkade vi inte gå nå mer på stan så vi for hem och åt och jag gick ut med Ronja på en långis igen och sen kom Anna över så tog vi cycklarna till storheden och kolla efter någon tröja där på hm och där hittade jag en blå T-shirt som man kan ha till leggings !!
Tack Anna att du hjälpte mig att hitta tröjorna!
Sen bar det av hemåt och gick ut med Ronja igen och sen in igen och slöa framför datorn och tvn :)

Idag vaknade jag kvart i nio och satte mig direkt framför datorn och började klocka Lulebo men idag kom det bara in en trea som kostade 5000 och den var lite väl dyr, det var synd kom till och med tvåa.
Så det går framåt iaf.
Och nu ska jag fixa mig och ut och gå med slöRonja som ligger och sover ännu :P
Sen blir det även sätta på en tvättmaskin.

Nu blir det frulle ;)

17-04-09

Dagen då jag och älsklingen förlovade oss!

Det blev go´middag här hemma med ryggbiff med rödvinsmarinad och potatisklyftor och beasås :) Mums vad gott det var.
Sen på kvällen blev det film och en massa mys och bad.
Jätte fin bukett valde vi tillsammans till oss också som jag nu har hängt upp och torkat.
Superfina glas fick vi av hans föräldrar också som förlovningspressent! :)
Det kommer lite mer bilder senare som jag kommer lägga upp.

Lycklig och glad är jag!