Lycklig!!

Jag är extremt lycklig så jag bara vill skrika det rakt ut!!!=)))

Veckan har gått då mor och far har varit här, jätte roligt och mysigt att ha dom här, vi hann med väldigt mycket!
Var b.l.a på Parken Zoo, oj vad dom hade gjort lite om:) Eller så är de jag som har hunnit glömma bort kanske!
Har ju bara varit där en gång tidigare tror jag och de var några år sen!
Sen har vi varit runt lite överallt västerås, lager 157 i stan och en massa god mat har vi hunnit äta i vårt nya kök!!=))
Hela veckan dom har varit här har de varit lite sämre väder och samma dag dom for hem blev det finare! =) haha snacka om otur med vädret!

Lite bilder från parken Zoo:




Apmamman kom närmast kanten efter vi hade fotat några bilder och verkligen visa upp hennes unge och henne!
Så himla söt!!!
Man kan verkligen fastna framför aporna :))

Mycket shopping har vi hunnit med också, både till hemmet och till oss själva!
Länge sen man shoppade loss på detta sätt!

Nu är snart allt färdigt här hemma och läggas ut för försäljning! Ska bli grymt skönt då de är gjort så får vi resa vidare !!

Jag är extremt lyckligt lottad som har en sån underbar karl, han gör mig så glad och harmonisk i både kropp och själ!

<3





Jag ska måla hela världen!

=) jaa som rubriken, fast inte riktigt.
Vi har lite granna kvar att måla i vardagsrummet men snart snart är det klart också, men är lite bökigt då vi har en jätte stor soffa som knappt går att flytta omkring den måste flytta på sig lite granna då man ska måla där bakom!
Sen igår kväll tapetserade vi nästintill klart lämnade kvar en våd kvar då vårat elskåp ska vara där omkring så tapeterna inte hinner bli skitiga eller förstörda då elskåpets sätts upp!
Men i övrigt vart tapeterna riktigt bra!=)

Sen idag som sagt kom elgubbarna tillbaka och fixade ännu mera el men hann tyvärr inte klart allt idag så kommer tillbaka imorgon och gör färdigt!
Idag fick vi iaf gång diskmaskinen, ugnen, micron som är hellt på plats!! Jiiiipiii säger jag bara för diskmaskinen eller ja allt men främst för den så vi slipper diska för hand i badrummet!

Nu blir de måla vidare!

Godkväller

Hellt slut i kroppen idag, har varit några hårda dagarna nu med både arbete och renovering!
Så sent som igår steg vi upp halv sex och gjorde oss i ordning för jobbet vårat sen slutade jag halv ett och började fixa här hemma sen kom Älskling hem vid 6 tiden och vi höll väl på till 8-9 tiden på kvällen och så hålls de igång varje dag nu fram till de är klart!

Det börjar ta sig, imorgon kommer våran elgubbe också och kopplar in de han hinner sen har vi bokat han även till på måndag och då ska all el vara färdig och att vi har knappar över hela lägenheten!=)) underbart de ska bli!
Jag vet att sen efter någon vecka kommer jag att ta för givet med lampknapparna på väggarna , men dom första dagarna kommer vcar asskönt att slippa böja sig ner för att tända och hitta ett tillfälligt uttag!

Nu snart har jag gått klart mitt första schema på slottsbacken där jag har trivst jätte bra, super snälla och duktiga kollegor samt brukare!
Där hade jag velat jobba kvar om vi nu hade bott här resten av vårt liv, men vi är inga människor som vill ha samma rutin varje år, vi vill testa på nya livfulla äventyr och se saker och ting i världen!
Inge fel om man nöjer sig med vardag varje dag, men känns inget för mig, att inte upptäcka något innan man stabiliserar sig och blir gammal.

Nu är det inte många dagar kvar tills mor och far min kommer ner, ska bli mycket skönt att dom kommer då kommer vi verkligen ha en minisemester med endel av min familj!
Äta gott, kolla på nya saker, göra nya saker, spela, mysa, plantera, umgås, mm!!!


Tacksam över mitt underbara liv!!!