Veckans Horoskop V.14

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Oxen (20/4- 20/5)

Det verkar som om någon i din närhet inte riktigt är den som han eller hon utger sig för att vara. Det ser ut som om den här personen har andra avsikter och kanske försöker lura dig. Se upp med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna, sannolikheten är hög att det är just vad de är. Positivt den här veckan är i alla fall att kärlekslivet fungerar bättre än vanligt. Det gäller både för dig som är i ett förhållande och för dig som är singel.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du får chansen att ta ansvar under veckan. Det blir en nyttig erfarenhet om du tackar ja. Tänk bara på att det finns risk för att du alltid får ta hand om den här uppgiften i framtiden. Till helgen kommer det att löna sig om du visar dig från din allra mest sociala sida. Det ser ut som om du kan komma att knyta viktiga kontakter, kanske inom arbetet men också på det romantiska planet om du är upplagd för det.
Vågen (23/9 - 22/10)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Skytten (22/11 - 21/12)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.

Många bilder från helgen :)

                          

Länge sen sist!

Det var inte igår jag skrev!
Och tydligen har jag en trogen läsare från Malmö som till och med ringde och påminde mig idag att jag måste blogga, eftersom det var ju i Torsdags sist, tydligen läser min kusin Andreas den varje dag med jämna mellanrum för att hänge med i mitt snurriga liv!
Och vet ni vad han har fått jobbet, om ni kommer ihåg inlägget där vi skulle hålla tummarna för han!
Ett riktigt stort GRATTIS till han!

Då blir det att uppdatera sen i Torsdags , en kort en iaf.
"Shrek den tredje" var tyvärr inte lika rolig som tvåan var, men hellt klart värd att se, sen vart det inga Chokladbollar att baka heller, var aldelles för lat för det !

Fredagen blev att stiga upp tidigt och fara in med D till stan eftersom jag skulle träffa S&C, fast det var inte förän tio-tiden hon skulle komma in , men jag tänkte vara lat och åka bil istället för att ta bussen senare än halv 7 :P
Så då satte jag mig och väntade vid Loet och sen vid åtta tiden kom jag på att kanske TA har öppet och joomenvisst hade dom det så då blev det att traska dit- en kaffe och en morotskaka vart det! Mums.
Sedan kom S&C till stan då bar det av på en långprommis runt sjön och sen till stan, träffade upp CLR där och så gick vi och fikade på Sub o Com..
Sedan bar det av att titta lite klädet åt lilla C men vi kom på att hon har ju det mesta :)
Men alltid roligt att köpa nå.
Sen var det ju Marknad på stan så det vart att köpa sockar Tradionellt !
15 par för hundra! Rena klippet!
Sen kom D in så blev det att vi for hem och bara tog det lugnt efter många om och men , om vi skulle festa men det blev en hemmakväll med film istället!
Lördagmorgon vaknade jag upp vid niotiden och gick och prommenare runt lite i byn, sen bar det av till S,R och C där D skulle mäta taket och R visa och vara med och S for till stan så det vart jag och C som var med varandra!
Hon skrek i örat på mig, vi lekte i gymmet, vi sjöng och så sov hon lite granna, det var riktigt roligt !
Lillsötisen!
Sen åkte vi och åt lite mat och sedan hem och gjorde oss iordning inför kvällen, då vi hade chafför som kom 22.00.
For runt överallt men inte i stan vad vi har för oss iaf! hihi
Det var ändå hellt okej kväll. :)
Sen igår vaknade man upp bakis och hungrig så det blev rostat med skinka och jucie! Mängder utav Jucie :P
Jag drack en massa dricka eller ja två stycker Dr pepper och en Mer, och vilade så mycket jag kunde!
Och nu idag Måndag bar det av till stan med D och städa färdigt hemma och sen vid tio kom besiktningskvinnan och besikta lägenheten, så nu är den hellt klar utom att nyklarna ska in imorgon!:D Jiiiiippiiii!
Sen vidare till stan åt lite grann med CÅ och sen var jag tvungen att fara till sjukhuset och tappa blod, det gick bra utom att sjuksköterskan verkar vara lite galen eller nå :P
Hoppas det var en bra uppdatering!
Komentera gärna :)

Nytt uttryck!

Man blir för söt då man äter Våfflor!


Våffeldagen idag:)

Idag har jag inte gjort nå vettigt alls bara kollat efter jobb som det inte fanns som ni läste i tidigare inlägget. :)
Jag har bara legat i sängen och kollat på "Sanningens ögonblick" bland annat, sen har jag nyss kollat lite på "Fråga Olle" men det laggade så mycket så jag orkade inte se klart det.
Och Jag har även funderat ett bra tag idag om jag kasnke ska byta sängkläder, men det återstår ju och ser om jag orkar ;)
Har inte ens hunnit med att hoppa in i en dusch, eller hunnit med och hunnit med - Har hellt enkelt inte haft lust till det :D.
Lite busHelly idag, kanske.
På en liten stund blir det iaf att vika tvätt, så jag har gjort nå nyttigt iaf! :)
Hihi känner mig hellt tvärsemot idag och inte tänker göra nå som är trist eller som jag inte känner för!

Väldigt soligt har det varit hela dagen idag också men är dock minus grader ute, då får man inte lust att gå på någon prommis heller..
5,3 minus :p visst inte så kallt.. men lite ;)

Eller justia det är ju Våffeldagen idag, så det kanske bara blir våfflor med glass och sylt med grädde.
Och sen resten av dagen får vi se var den bär av, hoppas iaf det händer något  roligt, eller spännande !

Gott & Blandat :D

Dagen idag började med att stiga upp kvart över 6, klev upp och sa hej då åt D då han skulle fara till jobbet..
Satte mig direkt framför datorn kolla alla sidor jag brukar sen kolla jag efter jobb, visst det finns många om man har dom utbildningarna..:( så tyvärr ingenting som jag passade till idag..
Sen kollade jag nyss klar på kanal 5s webb tv på "Den rätte för Rosing" , tycker det är hellt klart sevärt , underhållande om inte annat :)

Sen funderar jag lite grann över hur pengar verkligen kan styra en.. tycker det är synd speciellt om en vänskap eller relation kan förstöras..
Väldigt många tycker att pengar formar den man är idag, till viss del kan jag hålla med om men inte hellt.
Hade jag blivit miljonär idag hade jag inte förändrat min personlighet så mycker iaf, men mina vanor hade varit betydligt annorlunda ;)
Jag hade nog varit ganska sparsam ändå och tänkt till innan jag shoppade loss.
Hade jag kanske växt upp som rik hade jag möjligtvis inte haft ett hum om vad pengarnas värde är.
Så man får väl säga att jag hade turen i oturen vid min sida att jag fick leva mitt liv och ingen annans. :P

Igår klockan tre bestämde jag mig för att rymma en sväng till Piteå, så ringde till C och hörde vad hon skulle hitta på och hon hade inga alls planer.
Då var det bara att hoppa in i duschen, göra mig klar och ringa Ltnbd och höra när bussen gick.
16.22 kom bussen vid E4 an vid Ersnäs, då jag väl hoppade på bussen skulle jag betala stoppade jag fram båda händerna med fulla av 1-kronor och 50-öringar och sa att det var jämt till busschaffören, skrattade han åt mig och gav mig biljetten.
Jag hade nämligen rensat i en gammal väska och hittat fullt med småpengar.
Väl framme i Piteå mötte jag upp C och Selda och så promenerade vi hemåt till dom, där det bjöds på ett antal koppar kaffe, resultatet på det vart - skakningar, toabesök, skakningar, toabesök, toabesök och ännu mera skakningar osv...
Ett plus till det hela är att dom hade precis börjat röka ute, så slapp jag känna att jag blev röksugen!
Följde med dom ut istället ut och kollade på dom där.
Mycket surr och flumm av allt möjligt men mycket trevligt hade jag!


Lite bilder också :)


Precis då vi har möts :)



M&C Snuskar ;)



Kaffebryggaren ;)



KaffeKoppen!



Kulan!!



Selda -sötoo!



Cam :P

Nää, nu blir det att göra nå nyttigt!
Ha en bra dag.




Foton med förklaring


ChokladBollar!!



Mums!

På vägen hem från bussen

                      
En bild för J.H med snöö, uppe i norr!             


Regnig dag




Middag hos H.H

               

Gott!


            
                    

Veckans Horoskop V 13

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.
Väduren (21/3- 19/4)

Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan blir tung att ta sig igenom speciellt när det gäller arbete och studier. Du är helt enkelt trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara dåligt väder som påverkar ditt humör. Försök bara att inte låta ditt humör gå ut över andra så att den här veckan får effekter som sträcker sig längre än dess sju dagar.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar som om någon som du träffar på ganska ofta är lite kär i dig. Detta hade du inte räknat med alls och du blir nog ganska förvånad när du får reda på det. Antingen listar du ut det själv eller så är det någon annan som råkar försäga sig. Du blir antagligen smickrad av detta men tyvärr så är du nog inte särskilt intresserad själv.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen - inte bara på helgen utan också någon veckodag.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du får svar på en fråga den här veckan som du har gått och grunnat på ett bra tag. Även om svaret inte riktigt var vad du hade tänkt så känns det skönt att gå vidare. Din arbetsmotivation är högst i mitten på veckan och då kan du få riktigt mycket gjort. Om du har planerat att hitta på något gemensamt med vänner måste du planera detta tidigt på veckan för att försäkra dig om att alla kan vara med.
Vågen (23/9 - 22/10)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Skytten (22/11 - 21/12)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.

11 hela dagar

Utan cigaretter, i början var det några som sa att det är dom tre första dagarna som är jobbigast sen var det sju dagar och sen var det från säker källa 10-14 dagar som nicotinet är kvar i kroppen.

Jag tror nog att dom två till fem dagarna var värst för mig eftersom jag var inte glad på nå alls och bråka hemst gärna verkade det som.
Men alla dagar är jobbiga men på olika sätt, vissa dagar går det inte en stund jag tänker på en cagg, men andra kan jag bara tänka : nu går vi och röker..
Snacka om vana, speciellt efter man har ätit, sett film ,pratar i telefon eller står och väntar på någon.
Mentos och Kulor har varit till mycket stor hjälp för mig, i början åt jag jämt på dom, men nu har jag inte ätit dom på två dagar :P
Känns ändå skönt att slippa jämt gå ut direkt efter man ätit, eller då man pratar i telefon.
Men en sak saknar jag är att röka i bilen :) Jag vet inte men det var som speciellt gott då .
Jag har sparat in 240 kronor nu också då jag inte köpt cigg på dom här dagarna, det känns ju som ett plus!
Känner mig mycket piggare och blir mindre anfådd då jag är ute och går.
Smaken på massa maträtter har även förändrats lite grann, eller ganska mycket på vissa.
Dagarna går väldigt segt då man räknar dom måste jag säga.
Är iaf stolt över mig att jag har klarat mig så här långt, och längre ska det bli!
Men som jag har sagt till D, klarar jag inte det så har jag iaf provat och gjort mitt bästa!



Ronja

Saknar dig hjärtat!

<3

Jobb

idag nu blir det jobb, börjar halv elva till två :) skönt att få in lite pengar och få göra nå !:)
Har drömt att jag skulle åka skidor till jobbet idag via E4 an :) hahah gick inge bra då jag skulle över vägen , där var det asfalt! :P
Skriver mera senare .
Ha en bra dag!

Äntligen lite helg

Inte för att det kasnke gör någon skillnad för mig som inte har nå jobb, men det känns bättre att få vila ut på helgerna för då vet man att man kan det :)
Fast jag tror det blir att jobba för min del på söndag ska ringa upp chefen igen och kolla igen om det var så eller inte. :)
Sen nu idag så blir det att fara in till stan och träffa en jag ska ha praktik hos..
Är inte så motiverad till sånt, jag tycker det är jätte bra att det finns chans för dom som vill ha det, men tycker det är trist för dom som verkligen inte vill ha det att det inte finns någon annan sysselsättning!
Visst man får erfarenhet och allt från praktik, men då gäller det också att hitta rätt plats, man kan ju lika väl bara bli uttnytjad och göra allt slavarbete bara..
Men men ska väl försöka vara lite öppen till den här praktiken och hoppas det är en rolig plats med glada människor! :)

Igår kom J och hälsade på en snabbis så bar vi av till stan och skulle gå till TA och dricka latte men dom hade tydligen bytt maskin så den var inte igång så det vart en cola och en morotskaka istället, men snacka om att jag vart förvånad att den inte var igång haha frågesatte det flera gånger- är du säker att den inte fungerar?haha
Sen tog vi en runda i stan och vi upptäckte att hon och jag  kanske inte ska gå på stan tillsammans då vi har pengar, eftersom både hon och jag tycks vara shoppoholliker! :P hihi
Sen gick vi upp till henne och började se en film och då var vi hellt färdiga..

Nää nu blir det att skynda sig lite och göra sig klar inför staden :)

En liten bild på mig :D





Torsdag

Godmorgon :)

Tack H.H för en mycket trevlig kväll igår!!
Vi satt och surrade och hon bakade en kladdkaka sen var det dags för film, den var ganska roligt, men minns nu inte vad det hette ;)
Mittt minne som en guldfisk :)

Känns som om jag håller på att bli sjuk eller nå, kliar lite i halsen och har gjort den nu i typ två dagar, eller är det för att jag inte har rökt på hela 6 dagar nu och är inne på min 7:de ?
Hellt NÖJD!
Men då har jag funnit ett annat beroende av Mentoos(hur det nu stavas) och Kulor !
Äter dom jämt, direkt jag känner nå sug så tar jag mig någon av dom :)hihi
Men det fungerar ju iaf lite grann, måste typ äta många , men men.

Nu blir det frukost!

Frågestund ;) (lite att göra)

Var kommer du ifrån?  Luleå
Heter? Helena , Helly
Hur gammal är du? 21
När fyller du år? 29:de augusti
Tycker du om någon just nu? Ja, faktist! ;)
Jag samlar på? Hmm, SKOR?
Gröna eller röda äpplen?  Gröna
Vilken tid gick du upp idag?Runt nio
Har du sovit i din egna säng inatt? Joo, vart annars?
Har du sovit ensam inatt? Nope, inte det
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Jaa, Hallå?
Vad ska du göra ikväll? Det vet man aldrig :D
Vad ska du göra imorgon?Städa mera, gå ut och gå (om det är soligt)
Var vill du bo när du blir stor? I hus
Vad vill du bli när du blir stor? Mäktig ;) haha nä jag vet inte
Är det okej att gråta? Jo
När grät du senast? I lördags
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar!!
Laddar du ner musik och filmer från internet?Jo, bara jag vet hur man gör .
Skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, Resa, Ta körkort, Spara, Köpa en bil?
Bär du glasögon eller linser? Jo, men använder inte så ofta
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, klä dig som du trivs med
Har du piercingar? I naveln, öronen
Har du tatuering? En vid foten
Vill du gifta dig? Ja, med den rätta
Vill du ha barn? jajomen!
Solar du ofta? Nej, mest på sommaren
Är du bra på att laga mat? Det tror jag, ingen som har klagat ännu
Gillar du att dansa? beror på
Vilken är din favoritglass? Gammeldagsvanilj- Mmmmmm!
Tror du på ett liv efter döden? Nja joo det gör jag nog, kanske
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag är nog både och, fast mer en nattmänniska
Vilka hårfärger har du haft? Blont & Brunt och nu min egen
Är du beroende av något? Kärlek, Lycka!
Röker du? Nej har faktist slutat för 5 dagar sen idag :)
Senaste låten du hörde? Lady gaga- Pokerface
Vad gör du på helgerna? Ränner
Saknar du någon nu? Jo, mitt Arselbarn!
Vem ringde dig senast? Carro L.
Var du glad igår? Jo mycket!

Lite fakta om mig fick ni veta ;)

Veckans Horoskop V.12

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser du ut att ha ett mycket gott humör. Du är kanske lite väl lycklig och uppe i det blå och det kan få dig att bortse från saker som egentligen kräver din uppmärksamhet. Var noga med allt som rör pengar under den här tiden. Socialt är du på topp den här veckan. Din energi smittar av sig och många söker ditt sällskap.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men du måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du har svårt att lösa ett problem själv under den här veckan så är det bra om du frågar en vän om råd. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på ett sätt som du inte kunde anat innan du frågade. Försöka att ägna åtminstone en kväll den här veckan för planering framåt i tiden annars finns det risk att det kör ihop sig med aktiviteter längre fram.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.
Skytten (22/11 - 21/12)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.


Uppdaterat

Kusinen Andreas alldeles nyss om hur mitt liv ser ut och informaterat honom om bloggen eftersom vi inte ses eller pratas vid så ofta. :) så man kan vara mera uppdaterad om vad som händer i livet!(tycker absolut att du ska skaffa dig en blogg, och börja skriva lite iaf.)
Hoppas han tycker allt lät bra iaf.
Sen ska vi alla här som läser min blogg hålla tummarna för han på fredag, han ska nämligen på intejuv då!

Veckans Horoskop V 11

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Väduren (21/3- 19/4)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Oxen (20/4- 20/5)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt - du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.
Skytten (22/11 - 21/12)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.

Utmaning av Jenny

Alla svar ska börja på den bokstav ens namn börjar på.



1. Vad heter du:  Helena
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Hamn
3. Flicknamn: Hilma
4. Pojknamn: Helge
5. Yrke: Hjärnkirurg
6. Färg: Höd (röd)
7. Klädesplagg: Halsduk
8. Mat: Hamburgare
9. Sak i badrummet: Handfat
10. Plats/stad: Halmstad
11. En orsak att vara sen: Hicka
12. Något man skriker: Heelveteeeeeeee!
13. Film: Handen som gungar vaggan
14. Något man dricker:Hallonsoda 
15. Band: High school musical
16. Djur:  Hund
17. Gatunamn: Hallonstigen
18. Bil: Honda
19. Sång:Hallelujah
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Handboll

Cornelia

Två söta bilder på henne efter hon ätit och är nöjd!




                      

<3




Mina NYA skor!

Mina nya skor som jag fick av D !

                 


Jätte snällt hade faktist tittat på dom där ett bra tag ! Men nu äger jag dom! :)

Veckans horoskop V.10

 Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt - det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Väduren (21/3- 19/4)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Oxen (20/4- 20/5)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till - det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.
Vågen (23/9 - 22/10)

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.

oj oj !!

Har ju glömt att berätta!
Nu i torsdags så blev det att  fara till persön och hälsa på min syster och lill groddan!
Shiiiit vad hon var söt och vacker!
Men inte var hon vaken då moster kom förbi, det var ju synd, både jag och S försökte få liv i henne men hon vägrade vakna.
Hon var trött med andra ord :D
Det var verkligen den sötaste bebisen jag sett än så länge!
Och så fick jag hålla i henne också, så himla liten och lätt . :)
Hon ska heta Saga Cornelia Renlund/Lundqvist!
Kommer bilder på lilltösen senare i veckan eller nästa vecka!
Har hunnit med att köpa henne en liten body med en scaaaarfs(eller hur de nu stavas) i rosa!
Hon kommer att passa utmärkt i den!

Godkväll

Nu snart förhoppningsvis får jag sätta igång maten och börja varva ner och sen gå och duscha och sen sova :D
Och nyss pratade jag med lilla busungen JHN, blir då alltid lika glad då man pratar med henne!
Och så ska jag försöka få tag i mitt ARSELBARN !
Blev mycket bloggande idag . :P
Hoppas ni tycker det är intressant att läsa!

Tisdagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En väldigt sällskaplig tisdag väntar. Du trivs inte ensam, och du är mycket intresserad av andras idéer.


Oxen 21/4-21/5

Tisdagen handlar mycket om ekonomi och andra materiella ting. Du är inte nöjd med dagsläget alls.


Tvillingarna 22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell tisdag som passar finfint för nöjen, kärlek eller bara lite lyx och njutning.


Kräftan 22/6-22/7

Ingenting speciellt händer. Du ägnar mycket tid åt ditt eget inre och kanske lär du dig mer om dig själv.


Lejonet 23/7-23/8

En romantisk tisdag men den passar också ovanligt bra för intellektuella utmaningar av alla slag.


Jungfrun 24/8-23/9

Du fattar ett beslut som du egentligen inte trivs med men som känns oundvikligt. Gott om grubbel.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir lyckad, särskilt om du vågar genomdriva en djärv idé. Lyssna inte för mycket på kritiken.


Skorpionen 24/10-22/11

Du är lite för trött för att få ut så mycket av tisdagen. Även rutinuppgifter känns som en ansträngning.


Skytten 23/11-21/12

Tisdagen kan bli så många olika saker. Du är idérik, och det du själv väljer att göra får fylla dagen.


Stenbocken 22/12-20/1

Troligen en helt vanlig vardag utan några större åthävor eller dramatiska händelser. Rätt så lugnt.


Vattumannen 21/1-18/2

Lite sommarkänsla kan förvandla tisdagen till en riktig energigivare. Satsa på ljus, värme, skratt.


Fiskarna 19/2-20/3

Ingen lyckad dag, huvudsakligen därför att du är empatisk och hänsynsfull. Andras bekymmer avgör.