Jag måste bara berätta

Att jag saknar min bästa vän JENNY, hon är drygt 90 mil bort från mig och jag saknar henne så fruktansvärt mycket.
Nu är det ett halvår som har gått sen vi sågs, innan det var det bara två månader efter varandra, så nu känns det riktigt länge sen man såg henne.
Har alldelles nyss pratat med henne i telefonen, och det är tur att den finns, för annars vet jag inte riktigt vad jag skulle göra.
Hon är en väldigt fin människa, vi lärde känna varandra på gymnasiet, på ett lite udda sätt att bli så bra vänner på.
Jag vet inte ärligt vad jag skulle göra utan henne.
Man kan prata om allt med henne om, det spelar ingen roll vad det är, exakt allt!
Får tårar då jag tänker på hur mycket jag saknar henne!
Mitt underbara Arselbarn :P.

Jag känner just nu bara för att ställa mig på E4an men tummen upp och lifta ner.
Hihi det kanske låter töntigt, men hon är verkligen en del av mig.
Tror nog att hon och jag kommer alltid att vara vänner, vi har bråkat många gånger tidigare, men det gör ju vänner, och vi blir lika bra vänner för det.
Det kan ta en hel vecka innan vi pratar med varandra i telefon, då har vi lika bra kontakt som vanligt.
Jag älskar dig gumman!

Någon som ska fara ner som man kan åka med?!
:D



Annars då idag? hmm, har städat här hemma och gjort det fint sen kom mina föräldrar förbi och så toppade jag mor, vart bra sen for jag och Ronja in till stan och kolla på då Fredrik jobbade vid banken.
Sen blev det go¨kinamat som gubben bjöd på, mums det var gulligt!
Och nu är vi bara hemma och tar det lungt framför tvn, och ska på ett litet tag gå på en promis med lillgumman.
Sen film om det är någon bra på tv.

Kramis!

En riktigt underbar helg

Har det varit :
Fredagen efter Fredrik slutade jobbet blev det till att grilla, fläskfile med potatissallad! Mums vad gott, sen var det bara mys och film hela kvällen och bara ta det lugnt :)

Lördagen blev det att fara och fiska med Fredriks vän och hans två barn i persön, det var riktigt roligt, fick mig någon mört! :P hihi det är första gången jag fiskar!:) hihi det var kul att få något napp.
Sen efter det for vi hem och lämnade Ronja och sen bar vi av till rosvik och åt meny och sen bar det av att fiska igen, eller dom fiskade och jag satt och tog det lugnt och njöt av tystheten:)
Sen for vi och kollade i Piteå men då var det så att man var tvungen att ha paserkort och det hade vi inte så vi for tillbaka till Luleå och gick en riktigt långis på kronan med Ronja, en hel timme gick vi omkring där.:)
Sen var det bara att gå och sova.

Söndagen vaknade vi riktigt sen, halv tre:P
Och då steg vi upp och gjorde oss klar åt frukost och sen vilade lite till och sen for vi till måttsund och tränade med Ronja, riktigt roligt tyckte hon att det var!
Sen bar vi av till hägnan och träna henne där vid djuren, det gick mycket bra!
Sen for vi till Gubbens föräldrar och åt middag och efterrätt som hans syster hade bakat:=) Gott.
Och nu har vi bestämt oss att följa dom till Tallin den 23de det ska bli mycket spännande!

Och idag Måndag klev jag upp halv nio och gjorde mig klar medans lillgumman låg och snarka för fullt, hon vaknade inte förän jag frågade om hon ville äta mat:P hihi slöis.
Då blev det en morgonpromenad och sen raka spåret till bussen till stan efteråt.
Gick in på banken och frågade hur jag skulle göra då jag ska skaffa mig ett legg, så skickar dom vidare mig till skatteverket där dom berättar att jag måste komma tillbaka vid två och ha med mig någon förälder eller ett syskon eller min sambo med mig, men då måste man ha bott ihop på papper i ett år,så det gick inte sen är Sofie i Stockholm och då var det bara att ringa till pappa som skulle komma till två, men då frågade jag hur länge det skulle ta, joo 2-3 veckor, och vi ska ju fara till Tallin om två veckor så det lät inte bra, och dom sa att det var bara där ja kunde göra ett legg, så lite jobbig situation var det, men då kom jag på att hos Polisen kan man nog göra, så jag traskade dit och där tog det bara 5 arbetsdagar, så senast måndag får jag det, så det var mycket bättre:)
Sen gick jag till Daniel och Jessica och hälsade på, var ju ett tag sen jag var där, trevligt värre!
Och nyss kom jag hem och har ätit lite lunch oh ska ut med Ronja.

Ha en trevlig dag!