Nu var de ett tag sen..

jag uppdaterade, men de är för att jag inte har så mycket att skriva om, de händer inge nytt alls just nu, jobbar, tränar Ozzy hjälper fredrik i huset.:)
Men nu i helgen är jag ledig!! ska bli grymt skönt att få vara långledig, men de är lika skönt att arbeta också:)
På fredag blir de fest med några av dom bästa !:)

Sen lördagen vara med hundarna och bara vara allmänt bakis:)
Och på söndag blir de IKEA och köpa lite små saker, lampor, skohylla, toapappershållare mm :)

Nää nu ska jag ge Ozzyboy frukost och gå ut på en rejäl långis med han:)

Ha en bra dag:)
Och snart kommer de bilder från lägenheten!

KÖRKORTET?!

Det som fattas nu i mitt liv är KÖRKORTET, någon som vill skänka mig en slant eller två? Eller sponsra hela beloppet?
Någon snäll själ??!
Hihi hade suttit fint att ha körkortet så man kan ta sig överallt utan att vara beroende att någon annan ska hjälpa till tex då man ska storhandla eller behöver fara någon längre sträcka.
Jag brukar oftast cykla men hade varit bra att ha ett om tex någon också behöver en chafför någonstans kan jag gärna köra!

Men min plan är att börja spara till det nu då jag jobbar och då blir de nog att jag har det nästa sommar eller vinter beror på hur mycket jag kommer att få jobba och tiden till att ta det, sen har jag tänkt att ta en intensivkurs så det går fort fort att få det också.:)

Dagen idag har varit stressad som vanligt..
Men jag har ju iaf varit ledig!
Klev upp runt nio och gick ut med Ozzyboy sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar sen frukost och fara till bällinge där fredriks hus är och kolla vad vi behövde handla dit, de ska nämligen renoveras.
Sen for vi och fixade ett släp, åt mat och lämnade nyckeln hem till mig till Robert som har nu fixat vattnet till tvättmaskinen sen for vi och handlade en massa på byggmaxi och tillbaka till bällinge.
Packa ut alla saker ur släpet och börja måla taket i hallen, tog bara en timma:)
Men de var ju bara ett varv då det ska torka i två timmar, så nu har jag hellt ont i armarna och nacken!

Och nyss kom vi hem och då blev de torka upp spya då Ronjagumman hade spytt upp nå konstigt..
Nu blir de ta de lugnt en sekund till sen ge hundarna mat och fara tillbaka och måla andra varvet och sen blir de hem och sova eller förs koppla in kabeln till tvättmaskinen.

Och imorgon är min plan att vara HEMMA!!!
Eller iaf inte fara och göra en massa ärenden hela tiden, de ända som kommer hända imorgon är att mor och far ska komma hit och då ska vi hänga upp två speglar bara:)
Och dricka en massa kaffe och bara njuta av ledigheten!

Ha en trevlig kväll!
Kramis!

tidig ledig morgon..

ja som rubriken står tidig ledig morgon..
Jag har vaknat en miljon gånger i natt, eller jaa inte så många men väldigt många utav att Ozzy vill gå ut för han har fått diaree igen -undra varför joo för att de har fått blivit varmt ute igen och då ska han direkt få så där så himla typiskt jag som är ledig nu under dagen och ville sova ut ordentligt för en gångs skull, men de får man ta en annan dag.

dagens planer blir att vara med Ozzy och motionera han och få i han vätska och bara ta de lugnt tills jag börjar jobba 15.15-20.30 :)
Och bara få bo in sig.
Nu hoppa in i en dusch och sen äta frukost och ringa lulebo och kolla om dom kunde komma och byta toa sits, då den trillar ner på ryggen då man sätter sig, fel storlek två gånger..

Ha en bra dag.
kramis

Lycklig!

Allt känns för bra för att vara sant just nu.. :)
Jag har fått allt på plats i ny lägenheten, Fredrik har hitta en som kan hyr gamla lägenheten från och med onsdag så slipper man ha kvar den och betala på den.
Jobbet är underbart, njuter av att få kunna känna lugnet då man kommer hem från JOBBET!
Ozzy har vant sig hyffsat bra i lägenheten men ska träna ensamheten på onsdag med han:)
Jag for till skatteverket och bytta adress idag och de skulle inte kosta nå alls? Har för mig att de bbrukar kosta 199:- men inte de inte denna gång:)
Sen ska jag fara tidigare till jobbet imorgon och ordna så jag får deligation och fick skattegrejen:)

Underbart mår jag men är bara lite trött då jag försov mig i morse till 5 minuter i 8 och jag börjar prick åtta:P haha var bara att stressa upp fredrik så fick han köra mig till jobbet kvart över hade jag hunnit byta till arbetskläder och var på jobbet:D haha åt frukost i bilen också:P haha
Fort fort gick de, men då jag kom hade dom förstått att jag var på väg då jag annars alltid är i god tid innan jag börjar så det jämnar ut sig:)

Nu idag har jag fyndat diskställ och bestikställ och Ozzys mat och en tunna som jag fick gratis!
Ikväll eller imorgon senast onsdag ska Robban komma hit och instalera min tvättmaskin också så jag slipper gå till tvättstugan! UNDERBART att ha den tillgången att kunna tvätta när man vill!

Sen måste bara Lulebo komma förbi och byta min toaring då jag fick fel storlek från början sen idag for jag och hämtade en ny men den var samma storlek och den åkte ner på ens rygg som den förra .
Så nu har jag lämnat meddelande till kvinnan som jag hade pratat med i fredags som skulle fixa de åt mig om den inte passade.:) Så hon lär väl ringa mig imorgon och komma och installera en ny igen:)

Mår super bra och känns som om de är för sant allt bara..
Alltid då allt går bra för mig brukar de hända nå dåligt, så jag undrar vad de kan vara denna gång, hoppas bara de inte är nå riktigt dåligt som drabbar mig så mycket iaf..
Eller de kanske var nog att en av mina släktingars kille dog för några dagar sen?
Huvva mina tankar går till min kusin och deras lilla son!

Nää nu ska jag spana runt på internet, hörs någon dag.:)
Kramis

Flyttat

Så där jaa, nu ska jag säga vad jag har hållt på med ett tag, det är nämligen så att jag har hållt på att packa och packa och packa inför flytten jag nu har gjort den 1 juli:)
Då jag flyttade in tog de bara två timmar att få in alla saker och börja packa upp lite granna och på fredagen inna jag började jobba tre for jag med mamma och pappa och storhandlade och handlade lite nya saker också och fick upp nya gardinerna då jag kom hem igen.
Så nu är allt på plats utom några hyllor och en spegel sen ska jag koppla in tvättmaskinen imorgon också och då är de bara att bo här.
Och dom som undrar vart jag har flyttat så är de till örnäset till en två som jag och Ozzy kommer att bo i, jag och fredrik kommer att leva särbolivet men ändå umgås som vanligt men ha olika boenden bara.

Är så sjukt nöjd just nu över allt jag har fixat och att det har gått så himla foort med allt också:)
Jag kommer senare knäppa kort och lägga ut bilder så ni får en liten blick på hur de ser ut här:)
Det ända jag behöver hem är en sterio och en bärbar dator så om någon har något på lager hojjta till !!:)
Men tills vidare kommer jag att låna Annas stationära dator, men de hade varit skönt med en ny och egen BÄRBAR!:)
Men de får ju komma med tiden, om jag nu får jobbet i höst som ni får hålla tummarna för så kommer jag att köpa en ny drekt efter jag har röntgat Ozzy.:)
Behöver egentligen inte röntga han men känns bättre så man vet vad för höfter han har och om man kan cykla med han utan att skada dom tex:)

Många stora framtidsplaner har jag nu igång bara jag nu får de där jobbet så sätts mitt liv igång på riktigt!:)

Under tiden jag har flyttat och fixat till de här hemma och packat i ordning allt så jobbade jag nästan varje dag så jag har varit ritkgit slut ett tag nu, men nu kommer de bli mera vila här fram över då man slipper packa, jobba fixa hemmet, motionera hundarna och sen ta hand om mig själv..
Nu blir de bara jobba, hemmet, hunden och mig själv:)

Nää nu ska jag gå och väcka Fredrik så vi ska åka och handla vofflor:)) gott med grädde och glass!
Ikväll blir de bara vara hemma då de regnar och är fult väder ute plus att jag är lite bakis och vill bara mojsa på här hemma och bo in mig typ:)

Ha en trevlig söndags kväll!
kramis