Bilder

 
 
 
Mina små skott som jag har fått av W s gudmor som nu blivit stora!
Grillning då vi är ute och campar på natten:)
När vi var på Kolmården med C och M . 
En sån fantastisk show, tårögd, hade jag varit själv hade jag stor bölat!
Kraftfullt!
Stora killen trött i bilen!
Sommardag!
<3
 

Länge sen igen!

Hejsan! Nu har det hänt mycket sen sist jag skrev igen som vanligt!:)
sommaren kom och vi passade på att njuta av  semester och åkte till grövelsjön och campade så himla mysigt!:) vi sov första natten i bilen alla tre, vi bäddade ner säterna och sov alla tre bak! Endast 5 grader var det när vi vaknade så fort på med kläderna och åka vidare, hittade ett jätte mysigt ställe där vi kunde Slå upp tältet och grilla mat och fiska, wincent sov som en stock hela natten trots 3 grader!:)
mysig med vacker natur!!
sen har vi varit till kålmården och parken zoo första gången för wincent!:)
sen badat och varit mycket ute i skogen och plockat bär , massor blåbär och lingon, svamp vi har gjort drottningsylt och massa olika safter och förvält svampen och fryst in!
sen har killen vår blivit 2 år!
blrjat på dagis och än så länge trivs han där!
jag pluggar som vanligt, har just nu praktik på ett korttidsboende och fått jobb på ett annat ställe som personlig assistent men påbörjar i oktober då min praktik har slutat!jag har fyllt år också och vi haft kalas för både mig och killen vår!:)
Jag har börjat sy och sticka igen, nu blir det sockar till W och en mössa:) sedan ska de bli lite flaggor till W s rum!:)
nää ska jag görA annat! På återseende!kommer lite bilder , blommorna hade jag fått av Ws gudmor och nu har dom blivit stora!
kram!