Jaaaa!

Jag fick jobbet på en restaurang!
Shiiiit vad de känns skönt att kunna stå på egna ben!
ÄNTLIGEN kan man säga!

Har börjat min andra arbetsvecka nu och de går toppen bra!
Lätt kassa och allt annat är också himla lätt!:)
Och främst roligt!

Idag blir de gå förbi underbara Sofie och Cornelia och äta middag där och bara umgås sen blir de nog hem och nanna kudden ganska fort, stiger ju upp så himla tidigt så är svintrött om kvällarna:P
05.45 ringer klockan och då är de bara upp och tvätta håret och klä sig och börja gå till jobbet som bara tar en kvart:)
Skönt att slippa ta bussen men kanske då det börjar bli vinter och snö och jävligt kommer jag nog åka buss om man inte hittar någon på mitt jobb som känner att den vill plocka upp mig eller lämna mig:)

Ozzy är super duktig nu kan man lämna han mer och mer själv och de går bara bättre och bättre!

Är så sjukt nöjd över mitt liv just nu!
Det som fattas är körkortet som jag kommer att ta nästa sommar, bara jag får jobba kvar så länge:)
Första semestern blir att åka och plugga men de är de värt!:)

Nä nu ska jag göra mig i ordning för att traska till sofie!

ha en trevlig kväll!

Undrar hur de kommer gå?!!!:)

Längtar sjukt mycket till på fredag då får jag veta ja eller nej!:))

Då kommer jag dela med mig av det också:)

lite hemlighetsfull kanske, men vill inte säga nå förän det är säkert!
Men håll tummarna!:)
För det hade varit sjukt bra iaf!

hihi, var bara tvungen att skriva det.

ha de bäst!

Fredag

Fredag idag och jag har hunnit med en del idag, jag och Ozzy steg upp vid halv elva då gick vi ut så han fick göra sina behov sen hoppade jag i duschen och gjorde mig klar och slängde i mig frukost.
Sen gick vi ut igen och tränade lite snabbt sen in igen och diska halva stora disken och plocka lite granna och lämnade Ozzy själv medans jag gick ner i tvättis och det gick toppen bra!
Sen blev de träning inomhus och diska resten av disken och sen lämna Ozzy igen för att hämta tvätten och toppen bra igen!
Efter jag hängt upp den gick vi ut och tränade lite granna där de alltid är fullt med hundar, Ozzy vill så gärna till allt och alla hela tiden så tänkte passa på och träna bort lite av det!
Så han slipper vara så ivrig!:))
Sen blev det mera träning inomhus och nu sitter jag här och kopplar av innan jag ska röra mig till affären och köpa cigg och laga lite middag.

Inatt drömde jag verkligen en mardröm, Ozzy hoppade ner från en öppen balkong som var ritkigt högt upp och hans ben gick av och han bara sprang därifrån, jag sprang ner för en trapp och sökte han överallt och sen hittade jag han i en affär och då satt en chilenare och höll i han och då var han typ valp men hade fortfarande brutna ben, jag grät och grät och bar honom sen vaknade jag att jag grät och var riktigt rädd så jag var tvungen att gå upp och kolla om han hade sina ben kvar.
Lite mera händelse var de men de var de som var riktigt läskigt för de kändes så verkligt!
URSCH!

Imorgon blir de att vi ska fara till daniel och jessica och bada tunna och dricka lite granna och umgås de ska bli riktigt roligt att få göra nå annorlunda någongång och inte bara festa bara för att göra de!
Lite speciellt!


Idag är en dag full av LYCKA! <3