Slödag idag.

vaknade inatt vid fem tiden utav en mardröm, den var inte rolig dessutom var jag kissnödig så jag tvingade upp Ronja till toan :D.
Sen somnade jag om ganska fort efter det och vaknade upp igen vid åtta, satte mig framför datorn och skulle kolla Lulebo i tid idag om det hade kommit nå direktbokningar och det kom inte in någon sån som vi ville ha, men då senare under dagen var vi etta på en på örnäset så jag tog med mig Sofie dit och kolla, men jag säger då det - den behövs renoveras till max!
Så ska ringa till lulebo imorgon och höra med dom om dom kan ordna det innan man flyttar in och om dom står för nå då tanten hade bott där i 20 år och hade inte gjort nå bara låtit det förfalla.
Vi ser ju,men jag tror inte det blir den lägenheten.
Sen gick jag förbi Daniel och Jessica en stund och sen tog jag bussen 21.15.
Och då har jag och Ronja varit ute och busat, tränat med en tennisboll, gått fint utan koppel!
Super duktig är hon om hon vill och anstränger sig :)

Vid klockan tolv idag somnade både jag och gumman om till klockan tre, och då var det bara att stiga upp göra mat till både mig och henne sen ut och gå.
Så om vi inte hade hamnat på plats ett på lägenheten så hade vi bara varit hemma idag och slöat :P

Och nu snart blir det att göra lite kvällsis och sen gå och sova.
godnatt!


Veckans Horoskop V 18

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.
Väduren (21/3- 19/4)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Oxen (20/4- 20/5)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det ser ut att bli en ganska långsam och seg vecka. Din energi och ditt humör är det dock inget fel på, det är snarare omgivningen som inte bjuder på några utmaningar alls. Helgen blir något bättre, mest för att din charm fungerar extra bra under den här tiden. Om du är på jakt efter ett nytt förhållande eller bara en flirt, så kan det komma bra till pass.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Känslor som det är bäst att hålla i schack kan dyka upp med kraft under veckans första del. Det är vissa arbetskamrater eller någon annan som du tvingas att umgås med i stort sett varje dag som verkligen går dig på nerverna och som du har god lust att ge en ordentlig utskällning. Det bästa är om du biter ihop och istället försöker ta ut dina aggressioner genom fysisk aktivitet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Vågen (23/9 - 22/10)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

Cykeltur

Idag vaknade jag första gången 03.07 då HonneyBunny sa att jag kunde stänga av väckarklockan, då snackade jag i somnen och sa
- " Vi måste ju köpa ett större lås"
då frågar Fredrik vad för nå lås
- " Ja men vi måste ju köpa ett större lås, som man stoppar över sadlarna"
då frågar han igen, vad för nå lås?
- " Men till cyklarna så att ingen kan sno dom av oss"
Sen nästintill direkt efter jag hade sagt det vaknade jag ordentligt :) Haha hade då riktigt funderat på det där kändes det som, men då är det ju det att vi har ju redan två lås, men tyckte att vi behövde ett tredje ;)
Man är lite rolig i sömnen ibland!
Sen var det dags för Fredrik att fara mot Gällivare och jag somnade om till åttatiden och satte mig framför datorn och kollade på lägenheter och hittade en som kom på direktbokningar på skurholmen, men då hamnade vi på plats 4a så vi får se om vi får den men det är inte så stor chans.
Men hoppas får man iaf.
Efter jag gjort det fixade jag mig iordning gick och promenerade med Ronja sen tog jag cykeln och barrade in till stan :D
Eller då jag var vid Tuna ringde jag till Helena H och frågade om hon var hemma, åkte dit sen for vi till stan då hon började jobba tolv.
Det tog drygt 40 min till stan sammanlagt, hellt okej cykeltur!
Gick och gjorde småärenden på stan och träffade Jessica och gick och fika på TA - mums vad gott det var.
Sen strosade vi runt överallt och gick sen till henne, hjälpte henne lite med tvätten och så bar det hemåt vid halv sex tiden då det regnade som mest !
Huvva vad jag var blöt då jag kom hem, mina jeans, jackan, skorna, tröjan, linnet och till och med mina trosor var blöta!
Snacka om att jag var en blöt hund :P hihi men riktigt skönt var det att börja cykla igen.
Då var det bara att byta om och ta på mig varma kläder och gå ut med Ronja på en långis.
Sen då jag kom hem igen var det bara att byta om igen till myskläder så att jag var torr och varm och sätta mig tillrätta framför datorn och tvn och då pratat med mitt Arselbarn (Jenny).:)
Och sen dess har jag bara förflyttat mig till köket och gjort kvällsfika.
Snart blir det att gå och sova riktigt gott förhoppningsvis.
Men saknar mitt hjärta så mycket, så det kan bli lite svårt. :(

Godnatt och sov gott,dröm sött och vakna torrt! ;)

Jiiippiiiii!

Jag fick sova ordentligt i natt!
Jag vaknade bara en gång och det var vid sex tiden och efter det somnade jag om riktigt fort så kändes inte att jag hade vaknat :P.
NÖJD!

Nyss kollade jag på Lulebo men inga bra direktbokningar idag heller, och sen har vi hamnat på typ plats 21 på en lägenhet som jag bokade i tisdags :(
Men det kommer väl snart en bra lägenhet som vi får.
Hoppas hoppas hoppas, så håll tummarna på riktigt att vi får någon lägenhet snart som är bra och fin!

Och idag kommer min älskling, saknar han väldigt mycket, ska bli så skönt då han kommer hem!!

Så nu idag blir det storstädning så det är snyggt och luktar gott då han kommer hem :)
Även långpromisar med Ronja också.


Igår var jag ut i den fina vädret med Anna och lille William och då Ronja så klart - mot sunderbyn och tillbaka sen gick vi hem till henne och satt och sola på balkong och åt glass.
Sen på kvällen gick vi även en gång till men denna gång omvägen till affären :)
Riktigt skönt!

Nu frukost!

Namnsdag idag

Vid namnet Annelie .
Det visste jag inte förän jag fick sms om det att jag hade det.

Inatt har man inte heller sovit gott, jag har vaknat vid två, fyra och sju sen kvart över åtta kollade jag min telefon att Sofie hade skrivit sms att jag skulle vakna, då dom skulle häma upp mig efter Cornelias två-månaderskontroll(som gick bra)
Då var det bara att snabbtvätta håret kasta i mig flingor och sen ut med Ronnis och sen till bilen.
Vi for först till dom på skurholmen då Sofie skulle göra sig i ordning, sen traskade vi in till stan vi tre. :)
Det blev att köpa tröjan och T-shirten som jag hade lagt undan :D och sen på Åhlens hittade vi supersnygga träningsbyxor, svarta med rosa rand och en t-shirt i samma typ, men det blir nästa vecka att jag köper.

Nu snart blir det att gå ut på en långis med Ronja och sen hem och göra någon middag och bara ta det lugnt skulle jag tro.

stan :P

Idag vid halv ett tiden kom Sofie och hämtade upp mig med Robert och Cornelia, då for vi till Persön och medans dom packade ur släpet med plankor till bron gick jag och Cornelia in och böt blöja, snickesnacka och mös.
Sen bar det av att lämna släpet på Byggmaxi tror jag det hette sen hem till Robert föräldrar på skurholmen som är utomlands där Sofie bytte om och gjorde sig klar så prommenerade vi in till stan där vi skulle kolla efter träningsbyxor till mig så vi tänker att på HM lär dom ha bra byxor och ändå billiga.
Det slutade med att vi gick runt där på Hm och kollade på byxor, tröjor,linnen, trosor, bhar och klänningar  samlade ihop alla kläder och gick till dubbelhytten för att prova - Där fastnade vi i över en timma! hihi shiiit vad länge.
Och den ända som vart köpt var en klänning,linne och en tröja till Sofie, men då la jag undan ett T-shirt och en långarmad till mig till imorgon.
Sen var det bara att snabbkolla på Gina och börja gå mot skurholmen där vi skulle äta lasange med sallad, mycket gott var det!

Tack  kära syster för en riktigt trevlig dag med mycket surr och skratt! Du är bäst!! :)

Sen var det att ta bussen till stan för att byta buss till gstan.
Och då jag kom hem möttes man i dörren av en dansande hund- Ronja! Riktigt glad var hon!
Gav henne mat och ut och busa med henne efter drugt en halvtimma ringde Fredrik och då gick vi in så jag kunde surra klart med han.
Efter det tog vi på oss kläderna igen och gick ut för att jogga, ända till affären joggade vi sen gick vi i rask takt i drygt 2 min och sen joggade vi runt skolan och nästan ända hem då gick vi i rask takt sista biten i drygt 2 min då också.
Sen har jag även gjort 250 situps nu idag samanlagt ;)
Värsta träningsdåren - nä, men bara i drygt två-tre veckor sen är man i form igen inför sommaren!

Nyss var det kvällsfika och nu på ett litet tag blir det sängen och godnatt!


Träning

Nu blir det hårdträning, eller iaf ut och jogga och göra situps :Pvarje dag! :)
Idag blir det att fara in till stan och kolla efter ett par träningsbyxor och kanske någon tröja också till det.
shiit vad det är härligt att vara sund!
Jag gör ett stenhårt försök att vara det iaf och äta bättre än tidigare och röra på mig mera, man känner sig så mycket piggare då man gör det.

Tyvärr fick vi inte lägenheten, jag ringde och kollade och dom som stod etta hade tydligen beställt avtalsbeställning så det var därför vi stod tvåa ännu, det var synd eftersom den var jätte fin.
Men som sagt det kommer in mer.

Nyss var jag och Ronja ute och gick sen vart det lite träning för henne och gå lös och nära mig, det gick riktigt bra, hon har blivit så himla duktig nu på senare tid då hon har blivit äldre.
Senare ikväll blir det mera träning för hennes del, får se vad det blir för nå skoj.

Nu blir det frukost, sen göra mig klar inför staden med syster! :)
Ha en bra dag!

Helgen :)

Nu blir det lite uppdaterning från Torsdag kväll till idag :)

Torsdag: Då fredrik kom hem for vi till Örnäset och kollade på lägenheten och den var riktigt fin! Men vi vet inte ännu om vi kommer att få den då vi står på andra plats ännu, men vi tror att imorgon får vi veta annars blir det att jag ringer och kollar med Lulebo.
Det var iaf riktigt fina tapeter i vardagsrummet med en fondvägg :) sen i sovrummet var det nya tapeter också.
Den såg ut som min systers lägenhet som hon bodde i .
Så håll tummarna för oss att vi får den!
Fredag: vaknade vi båda vid åtta, till och med utan någon klocka :P . Gjorde oss i ordning för att fara och göra en massa ärenden på stan och sen vid tolv tiden for vi förbi Sofie, Robert och Cornelia :) mycket trevligt var det :)
Sen vid två tiden for vi till Rutvik och for till IKEA med Fredriks mor och syster, vi köpte bara nå småsaker.
och då vi kom hem vid nio tiden hade vi hyrt film " Man on Fire" och hann bara se en halvtimma så vart båda mycket trötta och gick och sov .
Lördag: Vaknade vi upp första gången vid halv fem, då våra grannar hade fest och levde om i trappen så att Ronja vaknade upp och skälde så vi vaknade, men lyckades somna om till åtta denna morgon också :) Steg upp och gjorde oss i ordning och for till Wika möbler, Möbelhuset, Antnäsmöbler och till slut till Skinnexpo där vi hittade våran soffa:) Som vi beställde och även en Tvbänk och sen på Antnäs möbel halvbeställde vi samma modell som tvbänken i tvbord, massivt ek med granitinlägg i mitten :)
Sen for vi och kollade på en ny tv också på elgiganten, men den blir det att avvakta med.
Sen blev det handling med mat till veckan och hämta ett par vinterdäck och sen till Preeam på mjölkudden och hyra två filmer.
Och sen ut och gå med Ronja en långis och sen hem och se en av filmerna och bada sen sova :)
Söndag:Klev upp vid elva tiden och gjorde mig i ordning och for till Daniel och hälsade på och gick på stan och och lunch på Dagobert, det var riktigt gott.
Sen vid halv fem kom Fredrik och hämtade mig så for vi hem och gjorde våfflor och såg på den sista filmen och för drygt en timma sen for han till Gällevare.
Och nu snart blir det att gå ut och gå med Ronja och försöka få tag på Jenny! :)

Soffan Arlanda xl, fast i brunsvart färg.



Sådär hoppas det var en bra uppdatering :)

Rent!

Nu är det riktigt rent här i lägenheten inför att gubben min ska komma hem :)
Har börjat få rutin på att städa nu :)
Torkat nästintill överallt och dammsugit och skurat!
Sen packat ner vinterjackan och tvättat rent vinterskorna så man kan packa ner dom.
Nyss var den sista tvätten klar och upphängd!
Bäddat rent med dom nya kuddarna från IKEA också :) Längtar att få prova dom ikväll:)
Doftar riktigt rent överallt, stoppat nya handukar till badrummet också, även Ronja fick en ny fothanduk nu idag:P

På en liten stund blir det att gå ut och gå med Ronja en sväng, sen blir det att titta lite tv och vänta på att Fredrik kommer och då blir det att fara till Örnäset och kolla på lägenheten.
Håll tummarna att den är fin och att vi får den. :)

Ha en trevlig kväll.

Lugn dag idag

Eller en hemma dag idag blir det sulle jag tro :)

Idag vaknade jag vid 8a och steg upp men vart riktigt trött där vid tio så jag och Ronja gick och sov igen, ända till två :P
Hon hade inte heller vaknat en enda gång, så det var inte bara jag som var en somntuta.
Så då klädde jag på mig och gick ut och gick en halvlångis med henne, vilket skönt väder det börjar vara nu, känns riktigt varmt i solen!
Då vi kom hem duschade jag och fikade sen stoppade jag på en tvättmaskin som jag väntar på nu, sen blir det att stoppa igång en till och städa lite granna inför imorgon då gubben kommer hem :)

Och imorgon blir det att fara och kolla på en lägenhet  igen på Örnäset fast en tvåa denna gång och nu är vi på andra plats på den , men tycker iaf att det är värt att kolla på den ifall att man kan få den så den inte är hur skabbig som hellst.
Så håll tummarna för oss att den är fin och att vi får den, skulle vara roligt att få börja köpa lite möbler och börja göra det ännu fina och till vårt hem :)

Pratade med min kära syster yster idag, var ju ett bra tag sen vi surrade.
Men hon hade iaf läst bloggen och blivit uppdaterad genom den, det är ju bra!
Saknar dig och lillen!




Och ni andra som läset bloggen, komentera gärna! :)

Dålig natt

Har sovit riktigt dåligt i natt har vaknat flera gånger..
Gick och sov vid halv tolv någon gång, sen vaknar jag vid halv två sen vid halv tre den vid fem och sen igen vid sju och sen nu klockan åtta vart jag less och steg upp !
Ingen bra natt..
Det är nog för att jag sover själv, brukar sova dåligt då, men inte så här dåligt.
Får se i natt hur det blir förhoppningsvis går det bättre :)

Bajsnatt!!

Pommisar

Mycket promenader idag känns det som, vid fem tiden gick jag ut och gick med Sandra E i hela en och en halvtimme :) Ronja tyckte det också var skönt!
Sen nu nydligen så gick vi ut och gick igen och då följde Ssandra med igen :) sen tidigare idag efter frullen var det en halvlångpromis på typ 40 min sen gick jag en gång efter det typ i tjugo min:)
Så nu blir det riktigt hårdträning med Ronja :)
Och nu då vi gick hem så mötte vi en blandrashund(Hane) som var 5-6 år som vart hellt glad och ville träffa R och morra lite som hon brukar göra mot andra hundar men denna gång var hon hellt lugn och bara tittade på hunden som ett frågetecken och undrade vad han gjorde, men jag ville inte att dom skulle träffas ifall att det skulle bli något bråk, så jag sa att hon hade nyss löpt att det inte var så bra att dom träffades. :P
Bjuder på en liten bild på miniRonja :)

Tisdag eftermiddag

Jani det vart då ingen som nappade att följa på en prommis, så det var bara jag och Ronja inte ens hon ville gå efter ett tag ;) hahah.
Vi var ute i bara en timma, hon har blivit en riktig slöis!
Sen var det att äta frukt, riktigt nyttig känner jag mig.
Och sen har det bara suttit och glott på tv och framför datorn :P
Nyss vart det att äta resterna från igår, mums vad gott det var, längtar redan tills nästa gång vi ska äta det!
Snart blir det att gå ut och gå en runda till fast längre än tidigare idag skulle jag tro, för nu är det andra bullar för Ronja, hihi rena träningslägret då hon är med mig!
Men det behöver hon.

Och juste nu har det gått 33 dagar utan Cigg också, känns hellt naturligt att vara utan, jag har då inte tänkt nå mer direkt på att jag måste röka eller nå, inte ens då jag pratar i telefon med Jenny ;)
Shiit vad jag är stolt över mig själv.
Visste att jag skulle klara det då jag väl tog tag i det och verkligen ville göra det.
Men visst att det var tufft i början, men jag lyckades iaf än så länge.
Sen har även Fredrik slutat röka förra måndagen så det hjälper ju en massa också :) Han är riktig duktig han med!

Sen har jag även fixat adressen hit, eller jag ska få ett brev hem som jag sedan ska bekräfta men det är ju påbörjat att ändra adressen!
Sen kollade jag upp så att Fredrik också bara får hit och inte till hans vän också.

Nu har solet förresten gått i moln typ eller till och från typ iaf.:P
Jenny skickade en bild på henne då hon sitter och solar i helgen, vad fusk! Men vi har ju börjat få lite värmare och snart, snart snart är sommaren här!
Då blir det mycke sola, bada och mysa!!:)
Längtar! :) hihi


Strålande Sol!

Det är vad de är idag, så på en en liten stund blir det att fika och göra sig klar och sen gå på en långis med Ronja i det fina vädret :) Någon som vill följa med?
Sen får vi se vart dagen tar vägen, ska iaf försöka ta mig till posten och fixa eftersändning så all min post kommer hit och ingen annanstans.

En sak jag inte riktigt förstår är att vissa människor kan kasta bort en vän för bara småsaker?
Men alla gör ju sina val och vägar.

Nu blir det frulle ;)


Filmen : Skicka vidare.

"Skicka vidare" eller "Pay it forward" bör nog alla se!
En riktigt bra film som man får en liten tår på slutet.



Måndagkväll

Idag har det varit storstädning här hemma till max som vanligt innan Fredrik far till Gällerivare, så det är frächt då jag ska vara hemma under veckan :)
Sen i morse vaknade jag första gången vid 6 tiden och var kissnödig och super bakis, ursch ändå drack jag bara kanske 5 öl, men blir rikigt bakis av inget.
Igår for vi till Sunderbyn till Jessikas försäldrahem och grillade men då Bari skulle starta gasolgrillen flammade det till och poooff sa det så försvann en bit av hans lugg ;) hihi sen blev det att grilla gokött :) Tittade på "Sanningens ögonblick" och surrade lite granna sen bar det av till mig och fredrik ett tag medans Jessika skulle skjutsa sina föräldrar, sen gick vi till dom och kolla på deras nya lägenhet och gjorde fruktskål, mums det var riktigt gott! :)
Sen vid halv ett tiden kom vi på vad klockan var så bar det hemåt i regnet - joo tro det eller ej det regnade en massa!
Och idag har det varit 12 plus i skuggan! shiit vad det var varmt vi promenerade runt gränderna och till affären sen hem igen och sen kom vi på att vi hade glömt en massa på affären så tillbaka dit igen:)
Sen vart det att laga riktig god mat - vildskav med grön pasta och sallad :) mums!
Vi tig det lite lugnt efter maten och satte igång ordentligt med städningen och hasnla inför veckan och sen for han :(
Och nu ikväll har jag bara suttit här framför datorn och tvn, och snart ska jag och Ronja gå på en halvlångis inför natten och sedan försöka sova.

nu prata i tele med Fredrik :)



Påskhelg

uppdatering sen i Onsdags blir det :)

Onsdagen: Efter jag hade bloggat här blev det att bara ta det lugnt och titta på tv tills Fredrik kom hem, och då han kom hem tog vi det bara lugnt och såg en film och mös ;)
Torsdagen: Hade vi beslutat att ta en rejäl sovmorgon, mycket skönt var det, for och handlade lite granna,och tvätta bilen och stoppa in nya kläder.Sen på kvällen lagade jag mat - vitlöksmarinad(hemmagjort) Fläskfile,vitlöksbröd med Grekisksallad och till det vart det någon öl, även mycke prat och diskutioner :) -Nyttigt!
Fredagen: Blev det att stiga upp halv 7 för att göra oss iordning till Gällevare, duscha, fika och packa sen till Rutvik och byta bil till Fredriks systers bil sen bar det av, var framme vid tio halv elvatiden och då vi kom fram belv det smörgås med te.
Sen förberedelse till skoterresan med matlådor med potatis,köttbullar och köttfärlimpa som man sedan skulle grilla.
Sen bar vi iväg, Jag, Fredrik, Therese (hans syster) Gun (hans mor) Ingemar(hans far) och hans ena faster och farbror plus då Ronja :) På vägen dit åkte jag och T ner i snön då vi då satt i en pulka :P sen på vägen hem åkte jag och F ner i snön ;) hihi det var riktigt roligt :)
Jag körde även skoter då vi väl kom fram, hela 60 körde jag :) hihi det var roligt.
Grillning till max vart det .
Sen bar det av hemåt till stugan där och byta bil sen till gällevare Centrum och hämta Fs andra bil för att ställa den i stugan sen bar vi av hemåt till Luleå, jag och Fredrik och då Ronja.
Lördagen: Vaknade vi rikigt sent och åt frukost occh såg på film sen vid kanske 5-6 tiden började vi göra oss i ordning och fara och handla till taccos sen hem igen och mumsa i oss det och mysa och sitta och surra :) riktigt trevligt.
Söndag: For vi iväg till kallax med Ronja,Birk och bari, och nu snart ska vi iväg och grilla i sunderbyn.
Skriver mera senare om denna kväll :)

Glad Påsk!


Så där ja!

Nu har man färgat underhåret, jätte fint blev det.
Men nu har jag bestämt mig att färga håret mörkare och ännu mera :P
Men det får bli om några månader.
Kanske kommer bild senare på hur det vart, vi får se.:)

Efter färgningen gick jag och Emma på en pommis mot sunderbyn och tillbaka, mycket skönt!
Och på en stund blir det nog att även gå med Anna och lille W :)

Har nyss ätit middag, super gott - Fiskpinnar med mackaroner och aromat,med citron, gurka och tomat! :)

Mycket snart kommer han hem!! Jiiiiippiii!




Onsdag

Klev upp halv nio idag också, känns så himla skönt att stiga upp vid dden tiden, inte för sent och inte för tidigt, då hinner man med allt i lagom mängd ;)
Idag har jag sett tv, suttit framför datorn, ätit frukost tvättat upp kuddarna + ett täcke, vikt in tvvätt, dammsugit, skurat, stoppa in bestiken och tillbehören, ringt till LUlebo om hur länge man har på sig att bestämma sig, ringt hemförsökringen om uppsägning.
Och nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar och att golvet ska bli torrt och sen även att Emma ska komma hit, det blir att hon färgar det åt mig istället för Helena H då hon ska på Lazergame :)
Ni får höra om resultatet senare om håret .

Och om ungefär nio timmar kommer Fredrik hem och då ska vi fara till Örnäset och kolla in lägenheten och bestämma oss om vi vill ha den annars blir det att boka någon annan.
Förhoppningsvis hittar vi en mera rymlig då, men vi får se va han också tycker.
Nä nu blir det att borsta tänderna!
Bye byee!

Hellt slut i benen

Kom hem vid halv tio tiden och ringde upp Fredrik för att berätta om lägenheten, och då ska ni också få veta hur den såg ut, ganska trång men är ändå en trea, men kändes väldigt trång.
Ska och kolla på den imorgon igen också för att se den ännu en gång och mäta och se om man ryms där :P

Kan ju kanske ta och börja med att berätta från början i ordning :P
Vid tre tiden for jag in till stan och gick till skatteverket för att byta adress, igen.
Sen var det att vandra på stan ett tag och kolla runt lite, hälsade på Accent där Monica var, berättade för henne det senaste, hennes ända ord var nästan - Busunge! och -Bara du är lycklig och glad!
Sen kom Daniel in till stan och så gick vi till matstället och åt var sin pizza, men det var inte lika gott som det brukar-tyvärr.

Efter det var det att promenera till örnäset och kolla lägenheten och då vi ska gå därifrån mötte vi Annelie och hennes kille gick till Daniel och drack kaffe med han och Perra sen gick vi till Smedjan och så tog jag bussen hem.   

Mycket gå hit och dit idag, tyvärr blev det inte att promenera med Anna då det blev så sent annars hade det blivit mera att gå, mycket duktig känner jag mig!

Och nu sitter jag och kollar på "sex and the city" :)

 


Godmorgon!

Eller jag har stigit upp redan halv nio och började städa, packa upp en massa saker och rensat ut det jag behöver och det som kan kastas :)
väldigt mycket känns det som jag har kastat nu igen, men det behövs, för vissa saker är för gamla och halv söndriga.
Tvättat två maskiner också och hängt in en massa tvätt från igår, så nu börjar det vara slut med skitiga kläder!
Och nyss såg jag klart "våra bästa år" som jag inte har sett på hur länge som hellst, shiit dom har ju inte allt hunnit nå långt alls i programmet hihi.
Och ätit frukost har jag också hunnit med, och nu snart ska jag gå och tvätta håret och hänga upp den sista tvätten och göra mig klar och fara in till stan och fixa allt :)

Ska bara prova ringa mitt Arselbarn en sväng :)

Puss och kram och ha en bra dag!

Hänt väldigt mkt nu ..

Kors och tvärs och överallt känns det som, men riktigt bra!
Nu SKA det bara! inte försöka det ska! :)
De ni , då vet ni, hihi eller ni som känner mig som bäst vet vad jag menar med det för er resten av läsarna får det vara ett frågetecken :P

Nu idag har jag tvättat en massa, varit på stan och fikat med emma, hämtat upp Sandra T för att promenare till Anna och gå ut och gå med henne och lille W :) Sen efter det tvätta mera och åka in till stan och möta upp Daniel A och sola sen till han och dricka kaffe sen återigen hem och hänga upp tvätten och nyss åt lite kvällsis och ska snart gå och sova :)

I veckan blir det en massa ärenden:

Tisdag: Fara till stan fixa adressen, kolla lägenheten, Gå ut och gå med Anna.
Onsdag: Sola med Sandra T, Färga underhåret hos Helena H, Hem och mysa :)
Torsdag: Packa inför skoterdagen, Fixa hemma.
Fredag: fara och köra skoter och grilla korv! :)

Det är planen inför veckan!

Godnatt på er för nu ska glade tant Helly sova. :)

1 April

Onsdag idag och 1 april, får ju se om man blir lurad eller nå idag :)
Vaknade idag av att D stod framför mig,jag som trodde han var på jobbet så vart lite rädd , men han kom hem på lunch och frukost för mig!
Sen har jag kollat på "Den rätta för Rosing" riktigt bra val hon gjorde , tyckte absolut Hugo skulle vinna!
Och nu snart blir det att kolla sista avsnittet av "Desperate Housewives" som har kommit ut, jag råkade se för många avsnitt i jämförelse med det som går på Tvn.
Men inte för att det gör mig nå då vi inte har fått kanalerna ännu.

Igår tog jag det bara lugnt på dagen och sen vid tolv tiden kom D hem då det inte fanns nå att göra på jobbet, gjorde mig klar och så for vi till storheden och kollade efter någon tröja eller något klädesplagg åt mig, men hittade ingen som vanligt...
Eller joo jag hittade en tröja men det fanns bara storlek XS eller M och jag har på den tröjan S så det var synd for även in till stan och kollade om dom hade den men nej bara M, L och XL...
Sen for jag till D.A och övningskörde med han och det gick ganska bra fick en 8:a i en skala mellan 0-10 :) så var nöjd!

Så idag blir det korv och mackaroner, det är gott! :)
Kommer inte på nå mera som händer idag, kanske skriver mera senare.
Ha en bra dag!