Lördag

Börjar med att berätta gårdagens dag och kväll då vi skulle hjälpa Sofie och Robert att flytta:

Vi vaknade vid halv åtta tiden då min mor ringde och väkte oss för att vi skulle vakna.
Steg vi upp och gjorde oss klar och vart färdiga till nio och vid halv tio for fredrik och hundarna iväg en sväng och då skulle Sofie och Robert komma och hämta upp mig men dom hade inte fått nykeln till lägenheten så dom kom inte iväg hemifrån förän halv elva och då hade jag och fredrik bestämt oss att åka till mor och far och vänta men då hade dom redan hunnit dit men då vi skulle åka iväg hade det  punka på deras släp så robert fick fara iväg och köpa skum och fylla däcket med.
Sen kom han tillbaka och gjorde det och så rullade vi iväg mot kronan där dom skulle slänga en massa skräp och hela vägen så for det skumm ur däcket så efter vi slängt bort allt skräp for vi mot oss och skulle byta mot ett däck vi har hemma som ronja brukar dra, men då vi skulle byta hade vi inte bra med verktyg så robert for iväg och skulle fixa det och vi bestämde oss att fara och äta någon korv på kvantum då klockan redan blivit halv ett så jag, mamma, Sofie och fredrik for dit och åt, sen lånade vi peabs släp och for mot persön för att fylla släpet.
Och efter ett tag kom Robert som hade fixat det släpet så då hade vi två släp att fylla, vid fyra tiden var det klart för att fara till skurholmen till lägenheten dom skulle flytta in och började lasta ut allt.
Så vid åtta tiden var vi äntligen klara med det, men då var vi tvugna att släppa hundarna och träna dom lite granna:)
Så vi kom hem först halv tio och började se på någon film på tv men efter en kvart la vi oss i sängen då vi var alldelles möra .

Så i morse tog vi sovmorgon till ända halv elva och då gjorde vi oss klara och så for fredrik iväg och köpte frukost då vi inte hann handla igår någonting då de blev så sent.
Sen for vi mot persön och kolla då dom städade och sen for vi och storhandla!
Hittade ett par jätte snygga gardiner till sovrummet också som vi ska ha sen då vi målat om där, och vi har nu bestämt oss att göra det i sommar då fredrik har semester så det går fortare än att bara göra det på helgerna.
Och så har vi bestämt oss för att inte äta nå socker alls, eller iaf inte socker från godis och dryck.
Göra ett försök går ju iaf!
Sen då vi kom hem började vi laga mat och tvätta och städa undan lite granna.
Och nu sitter vi bara och väntar tills vi ska på bio och se "snabba cash" hoppas den nu är så bra som vi hoppa på!:)

Imorgon åker fredrik till Gällivare, jag och hundarna stannar hemma i veckan ska bli så skönt då jag inte har varit hemma på fyra veckor..:!
Då ska jag passa på och träna Ozzy som en tok att vara hemma själv och sånt där :)

Ha en trevlig lördagkväll!
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback