Ronja

Godmorgon!
Hela denna veckan har jag stigit upp tidigt, fast på tisdagen var det viktigast för då skulle vi rönka lilla Ronja och då steg jag upp 7 och gjorde mig klar sen vaknade Fredrik upp så fikade vi frukost och gjorde oss hellt klar och for, då vi fick komma in var det att fylla i ett papper sen efter tio min kom vetrinären in och gav henne en spruta och sa att hon kommer på tio min då sprutan skulle ha verkat men hon hann bara stänga igen dörren så somnade Ronja, URSH- det var jobbigt att se att det går så där fort..
Sen då vi röntgade henne gick det bra men hon var ju aldelles stel och kall blev hon :(
Vetrinären så iaf då hon såg plåtarna att det såg hyfsat bra ut men hon får ju inte säga eftersom dom ska skickas till en specialist, så vi får vänta tio dagar för att få provsvaret.
Sen gav vi henne ett vaccin också då hon sov och efter det fick hon en uppvakningsspruta så bar vi in henne i väntrummet och så vaknade hon till men låg ner i tio min och sen ställde hon sig och då for vi.
Hon sov nästan hela den dagen.
Sen har det bara blivit att jag vaknat tidigt, ganska skönt men lite trist är det då man inte har nå att göra på morgona.
Så det har blivit i flera dagar att jag har tagit cykeln och Ronja och farit till stan eller mina föräldrar för att fördriva tiden och att vi ska få motion.
Känns väldigt bra gjort!

Idag är det äntligen helg- mycket skönt.
Det blir att storstäda då Fredrik slutar och ta bort utesakerna vi har på balkongen för jag tror Fredrik sa att det skulle börja snöa här vilken dag som hellst :P
Haha, om jag inte halvsov då han sa det igår.

Sen imorgon blir det gomiddag med fläskfile och film :)

Nu ska jag göra lite frukost sen ringa mitt Arselbarn ;)
Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback