Veckans Horoskop V 18

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.
Väduren (21/3- 19/4)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Oxen (20/4- 20/5)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det ser ut att bli en ganska långsam och seg vecka. Din energi och ditt humör är det dock inget fel på, det är snarare omgivningen som inte bjuder på några utmaningar alls. Helgen blir något bättre, mest för att din charm fungerar extra bra under den här tiden. Om du är på jakt efter ett nytt förhållande eller bara en flirt, så kan det komma bra till pass.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Känslor som det är bäst att hålla i schack kan dyka upp med kraft under veckans första del. Det är vissa arbetskamrater eller någon annan som du tvingas att umgås med i stort sett varje dag som verkligen går dig på nerverna och som du har god lust att ge en ordentlig utskällning. Det bästa är om du biter ihop och istället försöker ta ut dina aggressioner genom fysisk aktivitet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Vågen (23/9 - 22/10)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback