Helgen :)

Nu blir det lite uppdaterning från Torsdag kväll till idag :)

Torsdag: Då fredrik kom hem for vi till Örnäset och kollade på lägenheten och den var riktigt fin! Men vi vet inte ännu om vi kommer att få den då vi står på andra plats ännu, men vi tror att imorgon får vi veta annars blir det att jag ringer och kollar med Lulebo.
Det var iaf riktigt fina tapeter i vardagsrummet med en fondvägg :) sen i sovrummet var det nya tapeter också.
Den såg ut som min systers lägenhet som hon bodde i .
Så håll tummarna för oss att vi får den!
Fredag: vaknade vi båda vid åtta, till och med utan någon klocka :P . Gjorde oss i ordning för att fara och göra en massa ärenden på stan och sen vid tolv tiden for vi förbi Sofie, Robert och Cornelia :) mycket trevligt var det :)
Sen vid två tiden for vi till Rutvik och for till IKEA med Fredriks mor och syster, vi köpte bara nå småsaker.
och då vi kom hem vid nio tiden hade vi hyrt film " Man on Fire" och hann bara se en halvtimma så vart båda mycket trötta och gick och sov .
Lördag: Vaknade vi upp första gången vid halv fem, då våra grannar hade fest och levde om i trappen så att Ronja vaknade upp och skälde så vi vaknade, men lyckades somna om till åtta denna morgon också :) Steg upp och gjorde oss i ordning och for till Wika möbler, Möbelhuset, Antnäsmöbler och till slut till Skinnexpo där vi hittade våran soffa:) Som vi beställde och även en Tvbänk och sen på Antnäs möbel halvbeställde vi samma modell som tvbänken i tvbord, massivt ek med granitinlägg i mitten :)
Sen for vi och kollade på en ny tv också på elgiganten, men den blir det att avvakta med.
Sen blev det handling med mat till veckan och hämta ett par vinterdäck och sen till Preeam på mjölkudden och hyra två filmer.
Och sen ut och gå med Ronja en långis och sen hem och se en av filmerna och bada sen sova :)
Söndag:Klev upp vid elva tiden och gjorde mig i ordning och for till Daniel och hälsade på och gick på stan och och lunch på Dagobert, det var riktigt gott.
Sen vid halv fem kom Fredrik och hämtade mig så for vi hem och gjorde våfflor och såg på den sista filmen och för drygt en timma sen for han till Gällevare.
Och nu snart blir det att gå ut och gå med Ronja och försöka få tag på Jenny! :)

Soffan Arlanda xl, fast i brunsvart färg.



Sådär hoppas det var en bra uppdatering :)

Kommentarer
Anonym

Hej. sorry att jag inte svarade. Hade lite rajjtan med babyface ;) Nu väntar jag på att Marco kommer tillbaka hem med pizza. Vi kan väl höras imorgon? Kramar jenny

2009-04-19 @ 21:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback