Underbara helg !

Fredagen startade med lite sovmorgon och börja fixa sig lite granna och äta frukost!
Sedan åkte vi in till etuna till C&M och bokade bowling och bord på "bara bar och kök" , jag kan ju säga att jag suger verkligen på att bowla!!! Haha har nog aldrig fått så här dåligt!
37 hela poäng!! Haha!!
Inte var det många klot som var på banan inte borde nog ha kört med ränn skydd;)

Sen gick vi till "bara bar och kök " som verkar vara nyöppnat, jätte bra service , fick snabbt drickat och sedan förrätten och varmrätten och sedan desserten !
Mycket mat och inte alls farligt dyrt heller!
Sedan åkte vi hem och la oss, vart ganska slut utav maten ;)
Sen igår steg vi upp relativt tidigt och gjorde oss klar åt frukost på Statoil och åkte till Katrineholm för storhandling och handling inför den gemensamma middagen vi har varje lördag med A s syster och hennes familj!
Sen var de bara och skynda hem och börja laga maten , förrätten : räksoppa med vitlöks bröd , varmrätt ; oxfilé och potatisgratäng och bea och efterrätt kräpps med hjortronsylt , grädde och glass mycket gott var det !!
Haha nog om mat kanske, men bilder får ni iaf från fredagens utemat.
Och idag vaknade jag av värdens huvudvärk och snuva och illa mådde jag så vart hemma idag istället för jobb, blev låång sovmorgon och sedan go frukost!! Sen mådde jag bättre så började storstäda så nu är hela lägenheten ren och fin igen , det ändå som är kvar nu är några tvättar och ta ut soporna sen är det i tipp topp !

Sen har jag hunnit laga IOR år Cherry som har fått vänta på den i många veckor och så när jag dammsög hittade jag hennes kong som har varit borta i ca 4 månader, då har vi gått skallgång på den också men inte hittat men tur iaf att den kom fram idag!
Så hon verkar extra glad idag!

Nu är det bara 5 enstaka dagar kvar, ursäkta denna tjat och detta men har väntat så länge nu tycker jag så längtar sjukt mycket att få se var det är för någon som är i min mage och bökar ;))

Nu ikväll blir det lite spa tema med skrubbad rygg och ben, sedan ansiksmask och hudlotion över kroppen. Och nu på dagen har jag hunnit fixa naglarna och till och med målat dom !
Sen hoppas jag älskling orkar fixa mina fötter också ;) får se om man har tur ikväll ;))

Ha en försatt mysig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback