Veckans horoskop V.10

 Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt - det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Väduren (21/3- 19/4)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Oxen (20/4- 20/5)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till - det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.
Vågen (23/9 - 22/10)

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback